Το Apple Watch της σειράς 5 εχει το ιδιο Chip με τη σειρά 4

0
Όταν η Apple ανακοίνωσε το Apple Watch Series 5 την περασμένη εβδομάδα, δεν μίλησε πολύ για το νέο της chipset S5 και μόνο τόνισε τη περίληψη του Always-On Display και της πυξίδας σε αυτό. Όπως αποδεικνύεται, αυτό συμβαίνει επειδή το νέο τσιπ S5 που υπάρχει μέσα στο ρολόι είναι το ίδιο με το τσιπ S4 που υπάρχει μέσα στο Apple Watch Series 4. 
Ο προγραμματιστής Steve Troughton-Smith λέει ότι σύμφωνα με το Xcode, το Apple Watch Series 5 έχει την ίδια γενιάς CPU, όπως το Apple Watch Series 4. Φαίνεται ότι οι μοναδικές εσωτερικές βελτιώσεις στο Apple Watch Series 5 αυτή τη φορά περιλαμβάνουν ένα μεγαλύτερο χώρο στην αποθήκευση σε 32GB - από 16GB στο Apple Watch Series 4 και την ένταξη γυροσκοπίου.

Το τσιπ S4 από την Apple που έκανε το ντεμπούτο του στο Apple Watch Series 4 και εξακολουθεί να είναι ένα πολύ ισχυρό chip. Είναι ένα τσιπ διπλού πυρήνα βασισμένο στη διαδικασία κατασκευής των 7nm που πακετάρει αρκετή δύναμη για να τρέξει το watchOS.

Οι ιδιοκτήτες των Apple Watch Series 4 θα είναι ευτυχείς να γνωρίζουν ότι η σειρά 5 χρησιμοποιεί τον ίδιο επεξεργαστή, καθώς αυτό σημαίνει ότι η ενημέρωση του watchOS 6 θα λειτουργήσει παρομοίως και στα δύο ρολόγια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !