iOS 13: Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο iPhone

0
Ένα από τα βασικά νέα χαρακτηριστικά του iOS 13 είναι το Dark Mode. Μετά από χρόνια αιτημάτων από τους χρήστες, η Apple έχει προσθέσει τελικά native Dark mode στο iOS και φαίνεται πανέμορφο ειδικά σε iPhones με οθόνες OLED όπως το iPhone X / XS και το iPhone 11 Pro . Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο iOS 13 στο iPhone σας. 
Η Apple έχει πάρει το χρόνο της και την προσπάθεια να διασφαλίσει ότι η σκοτεινή λειτουργία στο iOS 13 θα εφαρμόζεται σωστά. Θα μπορούσε να προσαρμόσει ακριβώς ένα μαύρο φόντο σε όλη την UI επιφάνεια όπως κάνουν ορισμένοι κατασκευαστές Android OEM, αλλά αυτό δεν συμβαίνει εδώ. Η σκοτεινή λειτουργία στο iOS 13 έχει εφαρμοστεί προσεκτικά, ώστε να εξασφαλιστεί ότι η επιλεξιμότητα του κειμένου δεν επηρεάζεται με κανέναν τρόπο.

Αυτό που είναι ακόμα καλύτερο είναι ότι η σκοτεινή λειτουργία του iOS 13 θα ενσωματωθεί με εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Έτσι, οι εφαρμογές που έχουν ενημερωθεί για να υποστηρίξουν τη Σκοτεινή λειτουργία στο iOS 13 θα αλλάξουν αυτόματα σε ένα σκοτεινό θέμα εάν έχει ενεργοποιηθεί η σκοτεινή λειτουργία στο iPhone σας.

Ενεργοποιήστε τη σκοτεινή λειτουργία στο iPhone που τρέχει το iOS 13
Υπάρχουν δύο τρόποι για να ενεργοποιήσετε τη Σκοτεινή λειτουργία στο iPhone που εκτελεί το iOS 13.

Μέθοδος 1

Βήμα 1: Μεταβείτε στην ενότητα Εμφάνιση & Φωτεινότητα στις Ρυθμίσεις

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας και ανοίξτε την επιλογή Display & Brightness.
Βήμα 2: Επιλέξτε Dark Θέμα κάτω από την εμφάνιση

Από την ενότητα Εμφάνιση, πατήστε στο Dark για να ενεργοποιήσετε το σκοτεινό θέμα στο iOS 13.
Ενεργοποιήστε τη σκοτεινή λειτουργία iOS 13

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τη Σκοτεινή λειτουργία να ενεργοποιείται αυτόματα για μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας. Ενεργοποιήστε την ενότητα Αυτόματη εναλλαγή στην εμφάνιση. Μια νέα ρύθμιση Επιλογές θα αποκαλυφθεί. Αγγίξτε την και επιλέξτε είτε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία είτε μπορείτε να το ενεργοποιήσετε από Sunset έως Sunrise.

Μέθοδος 2

Ένας πιο γρήγορος τρόπος για να ενεργοποιήσετε τη Σκοτεινή λειτουργία στο iPhone σας είναι μέσω του Κέντρου Ελέγχου.
Βήμα 1: Εμφανίστε το Κέντρο Ελέγχου

Αν χρησιμοποιείτε ένα iPhone X / XS, iPhone 11 ή iPhone 11 Pro, σύρετε προς τα κάτω από τη δεξιά πλευρά της εγκοπής για να εμφανιστεί το Κέντρο ελέγχου.
Βήμα 2: Αγγίξτε την εναλλαγή σκούρων λειτουργιών

Τώρα απλώς πατήστε την εναλλαγή Dark Mode για να την ενεργοποιήσετε. Εάν έχετε ρυθμίσει ένα χρονοδιάγραμμα για σκοτεινή λειτουργία, το iOS 13 θα το ακολουθήσει παρόλο που ενεργοποιήσατε τη λειτουργία χειροκίνητα.

Θυμηθείτε ότι όλες οι εφαρμογές που έχουν ενημερωθεί για το iOS 13 με Dark Mode θα αλλάξουν αυτόματα σε σκοτεινό θέμα όταν έχετε ενεργοποιήσει τη σκοτεινή λειτουργία στο iPhone σας. Το ίδιο ισχύει και για το Safari και για όλους τους ιστότοπους που έχουν ενημερώσει το CSS τους για να υποστηρίξουν τη σκοτεινή λειτουργία του iOS 13.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !