Τα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max είναι διαθέσιμα για αγορά

0
Και επίσημα απο σήμερα έχουμε την κυκλοφορία των τριών νέων iPhone του iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max . Μπορούν να αγοραστούν από την Apple, από μεταπωλητές ή και από φορείς εκμετάλλευσης. Εκείνοι που έχουν προ παραγγείλει ένα από τα νέα μοντελα πρέπει να το λάβουν σήμερα. 
Τα τρία iPhone διαδέχονται το iPhone XR, το iPhone XS και το iPhone XS Max και ξεκινούν με τον ίδιο γενικό σχεδιασμό. Η πραγματική αλλαγή είναι πίσω με δύο αισθητήρες στις κάμερες στο iPhone 11 και με τρεις αισθητήρες στο iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max με τηλεφακό, αλλά και εξαιρετικά ευρεία γωνία. Ένα άλλο ενδιαφέρον σημείο είναι η αυτονομία δεδομένου ότι οι μπαταρίες είναι πιο επιβλητικές.
Η Apple μιλάει για κέρδος μιας ώρας για το iPhone 11 (σε σύγκριση με το iPhone XR), τέσσερις ώρες για το iPhone 11 Pro (σε σύγκριση με το iPhone XS) και πέντε ώρες για το iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max (σε σύγκριση με το iPhone XS Max). Κάτω από την κουκούλα, τα τρία τηλέφωνα έχουν τον νέο επεξεργαστή A13.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !