Το tvOS 13 Golden Master είναι διαθέσιμο

0
Η Apple μόλις κυκλοφόρησε την έκδοση του Golden Master (build 17J5584a) του tvOS 13, της νέας μεγάλης ενημερωμένης έκδοσης για την Apple TV. Φτάνει 24 ώρες μετά την τελική έκδοση του iOS 13 στο iPhone και το watchOS 6 στο Apple Watch.  
Μεταξύ των νέων δυνατοτήτων του tvOS 13, υπάρχει μια νέα αρχική οθόνη, η υποστήριξη πολλαπλών χρηστών με προφίλ (τα οποία αλλάζουν από το κέντρο ελέγχου), η προσθήκη του Apple Arcade, η υποστήριξη των ελεγκτών PlayStation 4 και το Xbox One S, καθώς και νέα προφύλαξη οθόνης με βυθό.

Οι προγραμματιστές καλούνται να ελέγξουν ότι όλα λειτουργούν καλά με την Apple TV υπό το tvOS 13 πριν η Apple κυκλοφορήσει την τελική έκδοση για το κοινό. Εκτός από τις διορθώσεις σφαλμάτων, οι προγραμματιστές πρέπει να ελέγξουν ότι οι εφαρμογές τους λειτουργούν σωστά και δεν συντρίβουν.

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Σύστημα> Ενημερώσεις λογισμικού και επιλέξτε την επιλογή "Ενημέρωση λογισμικού". Η έκδοση του Golden Master του tvOS 13 θα μεταφορτωθεί. Φυσικά, η Apple TV πρέπει να ρυθμιστεί ώστε να λαμβάνει τη beta του tvOS 13 για να κατεβάσει την έκδοση του Golden Master.

Η τελική έκδοση του tvOS 13 θα πρέπει λογικά να είναι διαθέσιμη εντός μερικών ημερών. Η Apple έχει ήδη πει ότι τα iOS 13.1 και iPadOS θα είναι διαθέσιμα στις 24 Σεπτεμβρίου. Δεν είναι αδύνατο το tvOS 13 να είναι παρόν και αυτό σε αυτή την ημερομηνία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !