Ο νέος σχεδιασμός του iCloud είναι τώρα διαθέσιμος σε όλους

0
Η Apple προσφέρει τώρα μια νέα διεπαφή για το iCloud.com σε όλους τους χρήστες. Ο σχεδιασμός δοκιμάστηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο σε beta οπου ειχαμε αναφερθει και εμείς από εδώ. 
Ο ιστότοπος του iCloud, ο οποίος σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε συγκεκριμένες εφαρμογές από ένα πρόγραμμα περιήγησης, θέτει τέλος στο κινούμενο μπλε φόντο για να κάνει τώρα ένα κλασικό λευκό φόντο. Από αυτή την άποψη, ίσως να είμαστε απογοητευμένοι που η Apple δεν προσφέρει ένα μαύρο φόντο όταν ο χρήστης ενεργοποιεί τη σκοτεινή λειτουργία, γνωρίζοντας ότι υπάρχει στο iOS, macOS και Windows 10.

Υπάρχει επίσης μια αλλαγή στην κορυφή με την εικόνα του χρήστη, το όνομα και έναν σύνδεσμο για πρόσβαση στις ρυθμίσεις του λογαριασμού. Αυτός ο σύνδεσμος αντικαθιστά την εφαρμογή Ρυθμίσεις που έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα πριν.

Οι εφαρμογές δεν έχουν αλλάξει εκτός από μία και συγκεκριμένα τις Υπενθυμίσεις. Είναι κοντά στην έκδοση του iOS 13 που αλλάζει τελείως το σχεδιασμό. Ο χρήστης μπορεί να διαχειρίζεται τις υπενθυμίσεις του από τη διεπαφή ιστού και να συγχρονίζει με τις συσκευές του (και αντίστροφα).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !