Το ios 13 επιβραδύνει τα iphone ΧR και XS....για το καλό τους

0
Το iOS 13.1 θα είναι μια ευκαιρία για να επωφεληθούμε από τα νέα χαρακτηριστικά που σχεδιάστηκαν αρχικά με το iOS 13 και να διορθωθούν αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες. Η Apple θα επωφεληθεί επίσης από αυτήν την ενημερωμένη έκδοση για να επιτρέψει τη μείωση των επιδόσεων στα iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR. 
Αυτή η λειτουργία υπάρχει ήδη στα προηγούμενα iPhone και ασφαλίζει όταν η μπαταρία έχει "πέσει" σημαντικά. Η απόδοση περιορίζεται για να αποφευχθεί η αναπάντεχη επανεκκίνηση του τηλεφώνου ή άλλα τυχόν προβλήματα. Αυτό θα επεκταθεί στα iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR από τις 24 Σεπτεμβρίου, όταν το iOS 13.1 θα είναι διαθέσιμο σε όλους.

Υπάρχει ένα πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να εξετάσετε όσοι έχετε ένα iPhone XS, το iPhone XS Max ή το iPhone XR θα έχουν ξαφνικά ένα αργό κινητό τηλέφωνο ενώ αλλάζουν στο iOS 13.1. Η σύσφιξη της απόδοσης ενεργοποιείται μόνο όταν η μπαταρία υποβαθμιστεί σημαντικά κατι που μπορειτε να το δείτε στις ρυθμίσεις σας. Είναι δύσκολο να πούμε πότε θα συμβεί γιατί δεν έχουν όλοι την ίδια χρήση στις συσκευές τους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !