Πως θα κάνετε να έχουν όλες οι εφαρμογές σας την σκοτεινή λειτουργία στο iPhone σας ακόμη και αν δεν την υποστηρίζουν

0
Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό της αναβάθμισης στο iOS 13 είναι μια νέα σκοτεινή λειτουργία σε όλο το σύστημα. Είναι ένας απλός διακόπτης που ενεργοποιεί τη μετατροπή των μενού του συστήματος και των εφαρμογών της Apple σε σκούρο χρώμα, αλλά μπορεί επίσης να σκουρύνει τις εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών εάν οι προγραμματιστές τους επιλέξουν να το υποστηρίξουν.  
Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι δεν το έχουν ακόμη, έτσι ώστε οι μισές από τις εφαρμογές σας να έχουν ακόμα ένα εκτυφλωτικό λευκό φόντο.
Ακόμη και εφαρμογές μεγάλες όπως το Instagram , το WhatsApp , το Facebook , οι Χάρτες Google , το Snapchat και το Uber δεν έχουν προσθέσει ακόμα υποστήριξη για το Dark Mode. Αλλά δεν χρειάζεται να συγχωρήσετε αυτήν την κατάσταση υπάρχει ένας τρόπος να μετατρέψετε όλες τις μη συμμορφούμενες εφαρμογές σας σκουρόχρωμες τώρα με απλό τρόπο.

Πάμε να δούμε πως θα το κάνετε...

Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή "Ρυθμίσεις" και μεταβείτε στην "Προσβασιμότητα". Από εκεί, επιλέξτε "Εμφάνιση και μέγεθος κειμένου", στη συνέχεια κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επόμενη σελίδα και ενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στην επιλογή
"Έξυπνη αντιστροφή ". Τώρα είστε έτοιμοι!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !