Τα iPhone 11 Pro, iPhone X, και iPhone XS συναντηθήκαν και συγκρίνονται

0
Ποιο iPhone είναι το ταχύτερο; Ένα βίντεο του EverythingApplePro συγκρίνει το νέο iPhone 11 Pro με το iPhone XS και το iPhone X στην ταχύτητα ανταπόκρισης και μας δείχνει το αποτέλεσμα. 
Η πρώτη δοκιμή είναι να ανοίξετε τις ίδιες εφαρμογές στα τρία iPhone, περιμένοντας την πλήρη φόρτωση καθεμιάς από αυτές προτού προχωρήσετε στην επόμενη. Το iPhone 11 Pro και το iPhone XS είναι σχεδόν πανομοιότυπα με το τεστ που ολοκληρώθηκε σε 3 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα για το πρώτο και 3 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα για το δεύτερο. Το iPhone X είναι λίγο πίσω με 4 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα.

Η δεύτερη δοκιμή είναι να ανοίξετε τις ίδιες εφαρμογές στο multitasking. Και εδώ είναι μια μεγάλη έκπληξη: το iPhone XS είναι καλύτερο από το iPhone 11 Pro. Χρειάστηκαν 2 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα, έναντι 2 λεπτών και 32 δευτερολέπτων για το iPhone 11 Pro. Κατά τη δοκιμασία, το iPhone XS τα καταφέρνει λίγο καλύτερα από το iPhone 11 Pro. Από την πλευρά του, το iPhone X έχει μείνει πίσω ξανά με 3 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα.

Στο βίντεο εξηγείται ότι το iPhone 11 Pro έχει υπερθερμανθεί πολύ και ότι έχουν παρουσιαστεί κάποια σφάλματα. Αυτό εξηγεί πιθανώς την επερχόμενη έκδοση του iOS 13.1 για να διορθώσει πολλά σφάλματα. Η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη στις 24 Σεπτεμβρίου (σε όλα τα iPhone, όχι μόνο στο iPhone 11).

Επιπλέον, όπως αναφέρεται στο βίντεο, οι εφαρμογές δεν υποστηρίζουν ακόμα τις βελτιστοποιήσεις του επεξεργαστή A13 του iPhone 11. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξει πρόοδος όταν οι προγραμματιστές έχουν κάνει τις απαραίτητες αλλαγές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !