Πώς να εμφανίσετε το ποσοστό της μπαταρίας στο iPhone 11, το iPhone 11 Pro ή το Max

0
Εάν έχετε αναβαθμίσει στο iPhone 11 από ένα iPhone 8, iPhone 8 Plus ή παλαιότερο και ανησυχείτε ότι η Apple έχει αφαιρέσει το ποσοστό των μπαταριών από το iPhone, τότε διαβάστε πιο κάτω πως θα το εμφανίσετε. 
Παρόλο που έχει δυσκολέψει το πως να ελέγξει το ποσοστό της υπόλοιπης μπαταρίας στη συσκευή σας, η Apple δεν έχει αφαιρέσει το ποσοστό της μπαταρίας και μπορείτε να το δείτε ακόμα. Αυτή η αλλαγή έγινε πάλι όταν απελευθερώθηκε το iPhone X και δουλεύει το ίδιο σε iPhone XS, XS Max και XR.

Το καλό είναι ότι το ποσοστό της μπαταρίας είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή, έτσι ώστε αντίθετα από τα παλαιότερα iPhones, δεν χρειάζεται να αλλάξετε ρυθμίσεις για να την ενεργοποιήσετε.

Για να δείτε το ποσοστό της μπαταρίας απλά πατήστε το κουμπί επάνω δεξιά στην γωνία της οθόνης. Αυτή είναι η ίδια χειρονομία που εκτελείτε όταν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην οθόνη του Κέντρου Ελέγχου.

Αφού την εκτελέσετε και σύρετε κάτω, θα εμφανιστεί το Κέντρο ελέγχου. Μόλις βρίσκεστε στην οθόνη του Κέντρου Ελέγχου, αναζητήστε το ποσοστό μπαταρίας iPhone 11 στην επάνω δεξιά γωνία. Πρέπει να υπάρχει δίπλα στην ένδειξη της μπαταρίας.

Ο δείκτης της μπαταρίας είναι καλός, ωστόσο το ποσοστό της μπαταρίας μας δίνει την αληθινή κατάσταση της μπαταρίας μας και μας λέει με ακρίβεια πόσο καιρό θα διαρκέσει η συσκευή μας πριν κλείσει.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !