Η αποσυναρμολόγηση του iPhone 11 έδειξε πως είναι ένα μείγμα μεταξύ iPhone XR και iPhone 11 Pro

0
Μετά την αποσυναρμολόγηση του iPhone 11 Pro , το iFixit επιτίθεται στο iPhone 11 για να δει στο smartphone τι κρύβεται στα σωθικά του. Η ιστοσελίδα εξηγεί ότι το iPhone 11 είναι "ένα iPhone XR με μερικά στοιχεία του iPhone 11 Pro μέσα του" . 
Σε αντίθεση με το iPhone 11 Pro, το iPhone 11 δεν περιλαμβάνει την ύπαρξη αντίστροφης ασύρματης φόρτισης. Οι επίμονες φήμες που έχουν για πολύ καιρό ανακοινώσει ότι αυτό θα είναι μία από τις καινοτομίες του νέου iPhone, αλλά η Apple το είχε εγκαταλείψει το έργο προς το παρόν λίγο πριν την εμπορευματοποίηση. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν το iPhone 11 Pro θα έχει το δικαίωμα σε κάτι τέτοιο με μια μελλοντική ενημέρωση του iOS.

Στο επίπεδο της κάμερας, υπάρχει ένας αισθητήρας ευρείας γωνίας και ένας αισθητήρας υπερύθρων γωνιών, με έναν οπτικό σταθεροποιητή για τον πρώτο αισθητήρα. Η μητρική πλακέτα είναι ίδια με αυτή του iPhone 11 Pro, και λίγο πιο συμπαγή από το iPhone που κυκλοφόρησε πέρυσι. Η μπαταρία είναι πράγματι 3110 mAh, κέρδος 7% σε σύγκριση με το iPhone XR. Τέλος, υπάρχουν 4 GB μνήμης RAM, και πάλι όπως στο iPhone 11 Pro.

Το iFixit βαθμολογεί 6 από τα 10 για την επισκευή από μόνο του καποιος, όπως και για το iPhone 11 Pro. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η επιφάνεια γυαλιού στο μπροστινό και πίσω μέρος πρέπει να αντιμετωπίζεται με προσοχή επειδή είναι εύκολο να σπάσει αν δεν γίνει σωστά.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !