Η Google εγκαινιάζει τον ανταγωνιστή του Apple Arcade με 350 παιχνίδια

0
Η Apple διαθέτει την νέα υπηρεσία Apple Arcade, αλλά τώρα και η Google έχει το Google Play Pass . Η μηχανή αναζήτησης αποκαλύπτει σήμερα τη συνδρομητική υπηρεσία, η οποία δίνει πρόσβαση σε περισσότερα από 350 παιχνίδια και εφαρμογές στο Android. Αυτά τα παιχνίδια και οι εφαρμογές δεν περιλαμβάνουν διαφημίσεις ή διαφημίσεις, όπως ακριβώς και το Apple Arcade.  
Η Google λέει ότι ο κατάλογος θα γίνει πλουσιότερος κάθε μήνα με νέους τίτλους διαθέσιμους. Τα πρώτα παιχνίδια που κυκλοφορούν κατά την κυκλοφορία είναι το Terraria , το Monument Valley , Risk , Star Wars: Ιππότες της Παλαιάς Δημοκρατίας , LIMBO , Lichtspeer , Mini Metro και πολλά άλλα. "Υπάρχει πάντα κάτι νέο για να ανακαλύψετε", γράφει η Google.

Το Play Pass έχει ειδική καρτέλα από το Play Store, όπου συνήθως κατεβάζουμε τις εφαρμογές του. Είναι επίσης δυνατή η εύρεση των εφαρμογών και παιχνιδιών προσβάσιμων από το Play Pass κάνοντας μια απλή αναζήτηση.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !