Το iPhone 11 Pro Max έχει την καλύτερη οθόνη από άλλα smartphones

0
Το DisplayMate, το οποίο ελέγχει με ακρίβεια και σχολαστικά τις οθόνες, έχει καταλήξει για το iPhone 11 Pro Max και αποκαλύπτει ότι το smartphone της Apple έχει καλύτερη οθόνη από τον ανταγωνισμό . Ξεπερνά το Samsung Galaxy Note 10+, το οποίο βρισκόταν στην πρώτη θέση μέχρι στιγμής. 
Η εταιρεία λέει ότι το iPhone 11 Pro Max προσφέρει "σημαντικά καλύτερη απόδοση οθόνης από άλλα ανταγωνιστικά smartphones" . Σημαντικές αλλαγές ανακοινώνονται σε σχέση με το iPhone XS Max που κυκλοφόρησε πέρυσι, ειδικά όσον αφορά την αυξημένη φωτεινότητα, τη βελτίωση της απόλυτης ακρίβειας των χρωμάτων και μια ελαφρά μείωση των αντανακλάσεων του ενώ είναι έως 15% πιο ενεργειακά αποδοτική απο τα προηγούμενα μοντελα.

Το iPhone 11 Pro Max είναι το smartphone με τη μεγαλύτερη φωτεινότητα (για οθόνες OLED), με το υψηλότερο επίπεδο αντίθεσης σε περιβάλλοντα φωτεινά και με τη χαμηλότερη διακύμανση της φωτεινότητας ανάλογα με τη γωνία.

Το γεγονός ότι η Apple κατέχει την πρώτη θέση και ξεπερνά τη Samsung ενώ η οθόνη OLED του iPhone 11 Pro Max (και το iPhone 11 Pro) κατασκευάζεται από τη Samsung μπορεί να δώσει κάποιο χαμόγελο στην εταιρία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !