Κατεβάστε ταπετσαρίες με το εσωτερικό του iphone 11 για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε iphone

0
Η ομάδα του iFixit έχει ήδη δημοσιεύσει το λεπτομερές teardown για το iPhone 11 και το iPhone 11 Pro αποκαλύπτοντας όλα τα εσωτερικά στοιχεία τους. Τώρα, η ομάδα έχει να μοιραστεί μερικά διασκεδαστικά wallpaper ακτίνων-X από τα εσωτερικά των τηλεφώνων.  
Αυτές οι ταπετσαρίες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξετε τα εσωτερικά των νέων iPhones. Η ταπετσαρία φαίνεται ιδιαίτερα καλή για το iPhone 11 Pro και την σχεδόν χωρίς πρόσφυση οθόνη OLED.Υπάρχουν συγκεκριμένες εκδόσεις για τα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, έτσι ώστε η ταπετσαρία να απεικονίζει με ακρίβεια τη διάταξη των εσωτερικών εξαρτημάτων του τηλεφώνου σας σε δύο παραλλαγές .

Η διαδικασία λήψης των wallpapers είναι επίσης πολύ απλή. Απλά πατήστε το σύνδεσμο και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Ανοίξτε αυτή τη σελίδα στο iPhone σας, πατήστε σε μια ταπετσαρία για να την δείτε σε πλήρη ανάλυση και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε την εικόνα στις φωτογραφίες σας. Μπορείτε να το ορίσετε ως ταπετσαρία επιλέγοντας "Wallpapers" στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις" - "Επιλογή νέας ταπετσαρίας" εμφανίζει τις πρόσφατες φωτογραφίες σας, συμπεριλαμβανομένων των λήψεων.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !