Χωρίς τίτλο

0
Ο Ming Chi Kuo κάνει σπάνια λάθος όταν πρόκειται να προβλέψει τις επόμενες εξελίξεις υλικού από την Apple . 
Ο διάσημος αναλυτής διαβεβαιώνει σήμερα από αξιόπιστη πηγή ότι η επόμενη γενιά του iPhone θα έχει μια νέα μεταλλική δομή ... με βάση αυτή του iPhone 4 ! Αυτή η επιστροφή στα παλιά θα πρέπει να οδηγήσει σε ένα σχέδιο σημαντικά διαφορετικό από αυτό του σημερινού iPhone, το οποίο δεν είναι πραγματικά πολυτέλεια μετά από τρεις γενιές σχεδιασμού του iPhone που παραμένει ακριβώς το ίδιο.

Αυτή η μεταλλική δομή θα ήταν σημαντικά πιο πολύπλοκη για να συναρμολογηθεί και θα απαιτούσε διαδικασίες χύτευσης με έγχυση, ίσως ακόμη και με την προσθήκη σαπφείρου. Η πλάτη του iPhone θα εξακολουθεί να είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα (πιθανώς για τα πιο πολυτελή μοντέλα, και πιθανώς και αλουμίνιο για τον διάδοχο του XR / 11). Στο τέλος, ο συνολικός σχεδιασμός του iPhone 2020 είναι κοντά σε αυτό ενός διευρυμένου iPhone 4 και με μια μεγάλη οθόνη μπροστά. Τέλος, σύμφωνα με τον Kuo, αυτός ο νέος σχεδιασμός θα βελτίωνε τη μεταφορά δεδομένων (σε 4G, 5G ή WiFi).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !