Απολαύστε τα νέα iPhones σε AR και 3D πριν τα αγοράσετε

0
Αν σκοπεύετε να προ-παραγγείλετε το νεοαναγγελθέν iPhone 11, το iPhone 11 Pro ή το iPhone 11 Pro Max ή απλώς θέλετε να τα αγοράσετε online χωρίς να μεταβείτε σε ένα κατάστημα της Apple, τότε η επιλογή του σωστού μοντέλου μπορεί να είναι μια δύσκολη επιλογη.  
Ευτυχώς, η Apple προσφέρει στην ιστοσελίδα της μια δροσερή εμπειρία βασισμένη στην Αυξημένη Πραγματικότητα, η οποία επιτρέπει στους χρήστες όχι μόνο να βλέπουν το αγαπημένο τους νέο iPhone από διάφορες γωνίες με την τεχνολογία AR, αλλά και να περιστρέφουν τη συσκευή και να την βλέπουν από όλες τις πλευρές σε 3D. Αυτό το εργαλείο επιτρέπει στους αγοραστές του iPhone να βλέπουν τη συσκευή με τρόπο που δεν ήταν δυνατό πριν από μερικά χρόνια και μπορεί να τους βοηθήσει να αποφασίσουν αν τους αρέσει η εμφάνιση και η αίσθηση της συσκευής, τοποθετώντας το στο «πραγματικό κόσμο».

Χρησιμοποιώντας την επίδειξη Augmented Reality του iPhone μπορείτε να τοποθετήσετε τα νέα iPhones στο δωμάτιό σας και να μετακινηθείτε για να δείτε πώς φαίνονται από διάφορες γωνίες. Η επίδειξη iPhone AR είναι τόσο λεπτομερής ώστε το χρώμα της συσκευής αλλάζει καθώς μετακινείτε τη συσκευή σας γύρω της. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το μέγεθος του iPhone AR με το τράβηγμα μέσα ή έξω σε αυτό. Αυτό είναι ιδανικό για να ελέγξετε τα νέα χρώματα του iPhone, όπως το iPhone 11 Pro Midnight Green.

Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στη λειτουργία 'Αντικείμενο' αγγίζοντας την καρτέλα της από την κορυφή. Σε αυτή τη λειτουργία μπορείτε να δείτε μια ακίνητη προβολή 3D αντικειμένων των συσκευών και να χρησιμοποιήσετε το δάχτυλό σας για να το μετακινήσετε.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τα νέα iPhones σε AR και 3D μεταβαίνοντας στις σελίδες των προϊόντων της Apple για αυτές τις συσκευές για iPhone 11 ή iPhone 11 Pro και 11 Pro Max μέσω οποιασδήποτε συσκευής iOS που είναι συμβατή με το ARKit . Από εκεί τώρα, πατήστε στο "Δείτε το iPhone" στην επιλογή AR.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !