Έρχονται τα νέα AirPods Pro μέσα στο μήνα αυτό?

0
Μια έκθεση από την Κίνα δείχνει ότι η Apple θα ξεκινήσει τα AirPods Pro με ακύρωση θορύβου με την τιμή στα 250 δολαρια. Ισχυρίζεται ότι η Apple θα μπορούσε να ξεκινήσει τα νέα AirPods Pro μόλις στο τέλος αυτού του μήνα καθώς έχουν ήδη εισέλθει στη μαζική παραγωγή.  
Τα νέα AirPods θα διαθέτουν ένα εντελώς καινούργιο μεταλλικό σχέδιο για καλύτερη απορρόφηση θερμότητας. Θα διαθέτουν επίσης αεραγωγούς για να βοηθήσουν στην ακύρωση του θορύβου.

Τα νέα AirPods Pro θα είναι με υψηλότερη τιμή των 249 δολαρίων και το σχήμα "pro" θα υποδείξουν επίσης την ανωτερότητα τους. Η Apple θα συνεχίσει να πωλεί και τα κανονικά  AirPods αξίας $ 159 παράλληλα με αυτά.

Έχουμε ακούσει από πολλές πηγές ότι η Apple εργάζεται όντως σε AirPods με ακύρωση θορύβου , νέο σχεδιασμό και υψηλότερη τιμή. Πολλές αναφορές στα AirPods με ακύρωση θορύβου βρέθηκαν επίσης και στο iOS 13.2. Ωστόσο, οι περισσότερες αναφορές υποστήριξαν ότι η Apple θα ξεκινήσει τα νέα AirPods Pro στις αρχές του επόμενου έτους . Φέτος, η Apple ανακοίνωσε ήδη τα 2ης γενιάς AirPods με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, νέο τσιπ H1 με χαμηλότερη καθυστέρηση και προαιρετική θήκη ασύρματης φόρτισης Qi.

Εάν η Apple σκοπεύει να ξεκινήσει τα AirPods Pro αυτό το έτος, θα ήθελε να το κάνει σε μια εκδήλωση στα μέσα ενημέρωσης όπου θα μπορούσε ενδεχομένως να ανακοινώσει επίσης τη νέα 16-ιντσών MacBook Pro και iMac. Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει ακόμη αποστείλει προσκλήσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για μια τέτοια εκδήλωση που πιθανώς θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Οκτωβρίου.

Η ασύρματη αγορά ακουστικών Bluetooth έχει αλλάξει πολύ από την κυκλοφορία των αρχικών AirPods. Παρόλο που τα AirPods εξακολουθούν να κυριαρχούν στην αγορά, ορισμένα άλλα εντυπωσιακά μοντελα κυκλοφόρησαν με ένα ανώτερο σύνολο χαρακτηριστικών που περιλαμβάνει ενεργό ακύρωση θορύβου, αντοχή στο νερό και καλύτερη ποιότητα ήχου. Με την κυκλοφορία του AirPods Pro με βελτιωμένη ποιότητα ήχου και ακύρωση θορύβου, η Apple θα εξασφαλίσει ότι τα AirPods δεν θα είναι πίσω από τον ανταγωνισμό.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !