iOS 13: Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία χαμηλών δεδομένων στο iPhone

0
Η Apple εισήγαγε μια νέα λειτουργία Χαμηλών Δεδομένων στο iOS 13, η οποία θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τα δεδομένα των κινητών σας δεδομένων ή τη χρήση δεδομένων Wi-Fi.
Πώς λειτουργεί η λειτουργία χαμηλών δεδομένων στο iPhone

Μόλις ενεργοποιήσετε τη λειτουργία χαμηλών δεδομένων, θα σταματήσει η μεταφόρτωση φωτογραφιών στο iCloud στο παρασκήνιο. Ομοίως, όλα τα άλλα καθήκοντα στο παρασκήνιο, όπως η ενημερωμένη έκδοση της Apple News, οι ενημερώσεις εφαρμογών App Store κ.λπ.
Οι προεπισκοπήσεις βίντεο στο App Store και η αυτόματη λήψη νέων εφαρμογών είναι επίσης απενεργοποιημένες.
Το iOS θα αποτρέψει επίσης ενεργά όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές και παιχνίδια από τη χρήση δεδομένων κινητού στο παρασκήνιο για ανανέωση των δεδομένων τους.
Η ποιότητα του βίντεο και του ήχου που προβάλλονται σε ροή θα βελτιστοποιηθεί επίσης για να μειωθεί η κατανάλωση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.
Οι κλήσεις FaceTime επηρεάζονται επίσης καθώς έχουν χαμηλότερο bitrate όταν είναι ενεργοποιημένη η Λειτουργία χαμηλών δεδομένων.
Η Λειτουργία Χαμηλών Δεδομένων δεν λειτουργεί μόνο για δεδομένα κινητής τηλεφωνίας αλλά και για Wi-Fi.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία χαμηλών δεδομένων στο iPhone στο iOS 13

Βήμα 1: Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις => Δεδομένα => Επιλογές .

Βήμα 2: Ενεργοποιήστε την εναλλαγή με το διακόπτη "Χαμηλή κατανάλωση" .

Το καλό για τη Λειτουργία Χαμηλών Δεδομένων είναι ότι η καθημερινή σας εμπειρία χρήσης του iPhone δεν θα επηρεαστεί καθόλου. Η συνολική εμπειρία παραμένει σε μεγάλο βαθμό η ίδια, αν και οι εφαρμογές δεν θα ανανεωθούν στο παρασκήνιο, ενδέχεται να μην λάβετε ειδοποιήσεις push από αυτές για τυχόν ενημερώσεις ή αλλαγές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !