Τα κινεζικά εργοστάσια αγωνίζονται να κυκλοφορήσουν γρήγορα αντίγραφα των AirPods pro

0
Η κυκλοφορία του AirPods Pro από την Apple αυτή την εβδομάδα οδήγησε σε αγώνα μεταξύ των κινεζικών εργοστασίων για την απελευθέρωση της φθηνής απάντησης στην αγορά το συντομότερο δυνατό. Όταν τα πρώτα AirPods κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην αγορά, χρειάστηκαν λίγοι μήνες για τους φθηνούς κλώνους τους να πλημμυρίσουν την αγορά.
Αυτή τη φορά όμως, πολλοί πωλητές ισχυρίζονται ότι θα έχουν ακουστικά με σχεδιασμό παρόμοιο με το AirPods Pro στην αγορά μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες.

Με έκπληξη, αυτό δείχνει πόσο γρήγορα τα κινεζικά εργοστάσια μπορούν να εργαστούν για την απελευθέρωση κλώνων των μεγάλων προϊόντων.

"Θα έχουμε τα ίδια ακουστικά με τα AirPods Pro της Apple διαθέσιμα προς πώληση πολύ σύντομα, πιθανώς μέσα στις επόμενες δύο ή τρεις μέρες", αναφερει ένας πωλητής επώνυμος Fu, ο οποίος πωλεί ηλεκτρονικά στη χονδρική στη περιοχή Huaqiangbei της Shenzhen και σε απευθείας σύνδεση μέσω της πλατφόρμας WeChat Moments της Tencent Holdings. την Τρίτη το πρωί, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Apple από το προηγμένο προϊόν.

Όπως και ο Fu, τα AirPods είναι τα πιο δημοφιλή προϊόντα στο Shenzhen, τόσο online όσο και στην κανονική αγορά. Διατιμώνται γύρω στα $ 10- $ 40 (69 γιουάν και 299 γιουάν) γεγονός που το καθιστά σημαντικά φθηνότερο από τα αρχικά AirPods.

Ο αρχικός αποκλεισμός AirPods Pro είναι πιθανό να φέρει υψηλότερη τιμή λόγω της ανισορροπίας μεταξύ ζήτησης και προσφοράς. Ακόμα και τότε, η τιμή τους δεν θα βρίσκεται κοντά στην επίσημη τιμή της Apple των 249 δολαρίων. Με την πάροδο του χρόνου, καθώς η ζήτηση και η προσφορά καλύπτουν το ένα το άλλο, η τιμή τους θα πρέπει επίσης να μειωθεί και να σταθεροποιηθεί. Η αρχική τιμή των AirPods Pro από την Apple φέρει μια τιμή λιανικής πώλησης 1.999 γιουάν ($ 285 δολαρια) στην Κίνα.

Εκτός από το Apple Watch, τα AirPods έχουν γίνει ένα άλλο σημαντικό προϊόν που βγάζει πολλά χρήματα για την Apple. Οι χρήστες των iPhone που χρησιμοποιούν τα AirPods πιστεύουν πολύ σε αυτά, παρόλο που τώρα υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις στην αγορά.

Με το AirPods Pro, η Apple δίνει στους πελάτες της ό, τι ήθελαν ποτέ από τα AirPods τους - αδιάβροχο σχεδιασμό, ενεργό ακύρωση θορύβου και καλύτερη και ασφαλέστερη εφαρμογή.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !