Η εφαρμογή Apple TV είναι τώρα διαθέσιμη σε τηλεοράσεις Sony

0
Η Sony προσφέρει μια ενημερωμένη έκδοση λογισμικού για τις συνδεδεμένες τηλεοράσεις της, οι οποία προσθέτει την εφαρμογή Apple TV . Αυτό είναι ιδανικό για να απολαύσετε την Apple TV + που θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου σε περισσότερες από 100 χώρες. Σας επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε ταινίες και σειρές που αγοράζονται στο iTunes Store. 
Η εφαρμογή Apple TV είναι ήδη διαθέσιμη στις έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung , στις συσκευές Fire της Amazon και στα κουτιά πολυμέσων / τηλεόρασης της Roku . Τώρα και η Sony προστίθεται στη λίστα σήμερα.

Ο ιαπωνικός κατασκευαστής δεν έχει καθορίσει ακόμα ποια μοντέλα δικαιούνται ακριβώς την εφαρμογή Apple TV, αλλά είναι ίσως τα ίδια που έχουν ήδη πρόσβαση στο AirPlay 2. Εδώ είναι οι εν λόγω τηλεοράσεις:

Σειρά Sony Z9G (2019)
Σειρά Sony A9G (2019)
Σειρά Sony X950G (2019)
Σειρά Sony X850G (μοντέλα 2019, 85 ", 75", 65 "και 55")

Όπως μπορείτε να δείτε, πρέπει να έχετε μια πρόσφατη τηλεόραση.

Η ενημέρωση για τις τηλεοράσεις της Sony έχει κυκλοφορήσει και είναι διαθέσιμη για ορισμένους χρήστες σήμερα. Οι άλλοι θα την έχουν μέσα στις επόμενες ημέρες.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !