Η Apple αχρηστεύει τα iPhone 5 αν δεν ενημερωθούν στο iOS 10.3.4

0
Η Apple έστειλε μια ειδοποίηση στους χρήστες με iPhone 5. Καλούνται να εγκαταστήσουν το iOS 10.3.4 πριν από τις 3 Νοεμβρίου, διαφορετικά θα καταλήξουν σε ένα άχρηστο τηλέφωνο.  
"Από τις 3 Νοεμβρίου 2019, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα UTC, θα χρειαστεί να ενημερώσετε το iOS στο iPhone 5 για να διατηρήσετε την ακριβή τη θέση του GPS και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες για τις οποίες χρειάζεστε τη σωστή ημερομηνία και ώρα, συμπεριλαμβανομένου του App Store, του iCloud, της ανταλλαγής μηνυμάτων και της περιήγησης στο διαδίκτυο ", λέει η Apple σε σημείωμα στον επίσημο ιστότοπό της . "Αυτή η πρόταση σχετίζεται με το πρόβλημα του συγχρονισμού GPS που επηρεάζει προϊόντα με δυνατότητα GPS από άλλους κατασκευαστές από τις 6 Απριλίου 2019. Οι επηρεαζόμενες συσκευές Apple δεν έχουν πρόβλημα μέχρι τις 3 Νοεμβρίου 2019, τα μεσάνυχτα UTC", λέει ο κατασκευαστής.

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 10.3.4 και το iOS 9.3.6 στις 22 Ιουλίου για το σφάλμα GPS. Για την ενημέρωση, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού .

Τι συμβαίνει σε όσους δεν θα έχουν ενημερωθεί μέχρι τις 3 Νοεμβρίου; Το iPhone δεν θα συνδεθεί πλέον στο Internet και θα χρειαστεί έναν υπολογιστή με το iTunes για να επαναφέρει καποιος το iPhone. Κάνετε την ενημέρωση τώρα για να αποφύγετε αυτό το βήμα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !