AirPods Pro: 8 επιπλέον χρώματα αναμένονται σύντομα

0
Τα AirPods που είναι διαθέσιμα μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμα μόνο σε λευκό χρώμα ακόμη και η πρόσφατη μικρή ενημέρωση που είχαμε. Η ιστορία θα είναι διαφορετική από τα AirPods 3, δηλαδή εκείνα που αποκαλούνται AirPods Pro για τώρα, δεδομένου ότι θα έχουν οκτώ χρώματα συνολικά σύμφωνα με την Economic Daily News . 
Τα κινεζικά μέσα προβάλλουν την ύπαρξη του AirPods Pro σε άσπρο, μαύρο και πράσινο. Αυτά τα χρώματα σας θυμίζουν κάτι; Αυτό είναι φυσιολογικό, είναι κοντά σε εκείνα που προσφέρει η Apple με το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max. Τα άλλα πέντε χρώματα για το AirPods Pro δεν αναφέρονται προς το παρόν.

Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε για τώρα αν τα οκτώ χρώματα, αν αυτό συμβεί πράγματι, θα προταθούν μαζί από την αρχή ή αν η Apple θα αφήσει λίγα από αυτά για να τα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια των μηνών. Ο κατασκευαστής χρησιμοποιεί ήδη αυτή τη μέθοδο με τα Beats για παράδειγμα, οπότε γιατί όχι με το AirPods Pro.

Για άλλη μια φορά λέγεται ότι η παρουσίαση θα μπορούσε να γίνει την επόμενη εβδομάδα. Άλλες φήμες που έχουν ήδη αναφερθεί (μείωση θορύβου, αντοχή στο νερό, ακουστικά μέσα στο αυτί, κ.λπ.) δεν επιβεβαιώνονται επίσης.

Τα νέα AirPods, τα οποία αναμένεται να κοστίζουν $ 260 σύμφωνα με φήμες, θα μπορούσαν να παρουσιαστούν με ένα απλό δελτίο τύπου.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !