Πώς να προσθέσετε τη νυχτερινή φωτογραφία σε παλαιότερα iPhones

0
Ψάχνετε πως να προσθέσετε τη λειτουργία νυχτερινής φωτογραφίας στο iPhone χωρίς αναβάθμιση σε iPhone 11 ή iPhone 11 Pro;
Τότε αξίζει να ελέγξτε την εφαρμογή NeuralCam. Αυτή η καταπληκτική εφαρμογή προσθέτει τη λειτουργία της νυχτερινής φωτογραφίας σε παλαιότερα μοντέλα iPhone, επιτρέποντας στους χρήστες να πραγματοποιούν εκπληκτικές φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού που δεν είναι δυνατές με την εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής.  
Στην πραγματικότητα η εφαρμογή λειτουργεί με όλα τα μοντέλα του iPhone που κυκλοφόρησαν μετά το iPhone 6, ωστόσο τα αποτελέσματα θα διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο iPhone που έχετε. Ενώ το βίντεο προβάλλει ένα iPhone X που τρέχει NeuralCam, έχουμε δοκιμάσει την εφαρμογή με ένα iPhone 7 και τα αποτελέσματα ήταν αρκετά εντυπωσιακά.

Όπως και με τη λειτουργία της Νυχτερινής Χρονικής Φωτογραφίας του iPhone 11, πρέπει να κρατάτε το iPhone σας ακόμα για λίγα δευτερόλεπτα, ενώ φωτογραφίζετε με χαμηλό φωτισμό. Μετά τη λήψη, η εφαρμογή επεξεργάζεται την εικόνα, η οποία μπορεί να διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα ανάλογα με το μοντέλο του iPhone σας. Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία, η εικόνα εμφανίζεται στην οθόνη και αποθηκεύεται αυτόματα στο Roll κάμερας του iPhone, όπου μπορείτε να προβάλετε, να επεξεργαστείτε ή να μοιραστείτε την εικόνα.
Αυτή η εφαρμογή σίγουρα θα βελτιώσει την εικόνα iPhone σας και θα προσθέσει μια νέα διάσταση στην ρουτίνα της φωτογραφίας σας.Μπορείτε να προσθέσετε τη νυχτερινή φωτογραφία σε οποιοδήποτε iPhone κατεβάζοντας την εφαρμογή NeuralCam για $ 4.99 από το App Store . Λειτουργεί με το iPhone 6 ή νεότερη έκδοση και απαιτεί iOS 12.
Αν πάλι δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα υπάρχει και η δωρεάν λύση με την εφαρμογή "Moonlight" όπου και αυτή φωτίζει τη σκοτεινή φωτογραφία σας με αρκετή επιτυχία.Γράψτε στα σχόλια τις εντυπώσεις σας η αν έχετε κάποια άλλη πρόταση.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !