Ο Πρόεδρος Trump λέει ότι το αναγνωριστικό αφής στο iPhone ήταν καλύτερο

0
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ έχει γράψει στον λογαριασμό του Tim Cook λέγοντας ότι το κουμπί στο iPhone ήταν πολύ καλύτερο από το Swipe! Ο πρόεδρος αναφέρεται στο Touch ID που βρίσκεται στα παλαιότερα iPhones και το συγκρίνει με το Face ID που είναι τώρα το πρότυπο σε όλα τα νέα iPhones.  
Το τιτίβισμα από τον Trump επίσης δείχνει ότι μόλις πρόσφατα άλλαξε σε ένα iPhone X ή νεότερο μοντέλο με Face ID ενώ είχε προηγουμένως χρησιμοποιήσει ένα iPhone 8 ή χαμηλότερο.

Ενώ η Apple έχει κάνει στάνταρ το Face ID και έχει αλλάξει ολόκληρη τη σειρά iPhone της, πολλοί ιδιοκτήτες iPhone τείνουν να προτιμούν το Touch ID. Το πρώτο μπορεί να είναι πιο βολικό σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά το Touch ID λειτουργεί καλύτερα σε λιγότερο ιδανικές καταστάσεις.

Το αναγνωριστικό προσώπου ήταν σημαντικά πιο αργό από το Touch ID όταν είχε αρχίσει να κάνει το ντεμπούτο του στο iPhone X το 2017. Η Apple έκανε κάποιες σημαντικές βελτιώσεις ταχύτητας με τις ενημερώσεις λογισμικού από αυτή την άποψη, για να αφαιρέσει τουλάχιστον αυτό το σημείο προβληματισμού. Ωστόσο, ένα σημαντικό ζήτημα με την ταυτότητα προσώπου που παραμένει είναι ότι δεν λειτουργεί όταν κάποιος δεν κοιτάει απευθείας την οθόνη. Αυτό μπορεί να είναι ένα ζήτημα όταν το τηλέφωνο βρίσκεται σε ένα τραπέζι, η όταν κάποιος οδηγεί, κλπ.

Υπάρχουν αναφορές της Apple εργάζεται σε έναν αισθητήρα Touch ID στην οθόνη για τα μελλοντικά iPhones. Αυτό πιθανότατα θα είναι μέρος των iPhone 2021, αν και η εταιρεία προσπαθεί να τα συμπεριλάβει στα iPhone iPhone υπό τον όρο ότι η ανάπτυξη θα γίνει εγκαίρως.

Το tweet του Trump είναι απίθανο να επηρεάσει τις επιλογές της Apple για τα επερχόμενα iPhones. Ωστόσο, εάν μισείτε και το Face ID και το Prefer Touch ID, θα βρείτε τουλάχιστον παρηγοριά στο γεγονός ότι πολλοί ισχυροί άνθρωποι αισθάνονται το ίδιο σαν εσάς.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !