Λέξεις κλειδιά που τρελαίνουν το iMessages / Messeger όταν μιλάτε με άλλους

0
Ένα από τα ωραιότερα αισθητικά χαρακτηριστικά του iMessage είναι τα κινούμενα μηνύματα του. Ίσως να τα έχετε ανακαλύψει τυχαία γράφοντας στον φίλο σας "Happy Birthday!" ή συγχαίροντάς τους για κάτι όπου ξαφνικά πλημμυρίζει την οθόνη σας με μπαλόνια ή κομφετί.  
Τα εφέ iMessage / Messeger εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο iOS 10 και για να εμφανιστούν πρέπει να γράψετε συγκεκριμένες λέξεις.Αυτό ακριβώς θα δούμε παρακάτω για να τα εκμεταλλευτείτε.

Η δυνατότητα αυτή υπάρχει σε πολλές γλώσσες αλλά εμείς εδώ θα δούμε στις πιο γνωστές όπως τα Αγγλικά η τα Γαλλικά και τα Γερμανικά για παράδειγμα.

Μπαλόνια

Το εφέ Balloons μπορεί να σας εμφανιστεί κάνοντας ευχές σε κάποιον.

Happy birthday!

¡Feliz cumpleaños!

Κομφετί

Το εφέ Confetti εμφανίζεται όταν συγχαίρω κάποιον.

Congratulations!

Congrats!

Félicitations!

Πυροτεχνήματα

Το εφέ πυροτεχνήματα μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας σε κάποιον ευχές για το νέο έτος.

Happy New Year!

Frohes Neues Jahr!


Εορτασμός

Παρομοίως, το φαινόμενο Εορτασμός εμφανίζεται όταν θέλετε να πείτε κάποιον για το Κινέζικο Νέο Έτος.


Happy Chinese New Year!

Happy Lunar New Year!

春节快乐

Τα εφέ του iMessage είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε λίγη διασκέδαση στο μήνυμά σας.
 

Messeger


Aν ανοίξετε τα emoticons και επιλέξετε την εικόνα της λάμπας, θα βρείτε ένα emoticon μπαλονιού που θα εκκινήσει μια σειρά από μπαλόνια που ανεβαίνουν προς τα πάνω, στον παραλήπτη σας. Θα δείτε κι εσείς επίσης το animation όταν πατήσετε «αποστολή»

Γι’ αυτούς που αγαπούν τις γάτες, υπάρχει μια εύκολη συντόμευση σε εικόνες με τα αξιαγάπητα αιλουροειδή. Απλά γράψτε «@dailycute» μαζί με το κείμενό σας και πατήστε «αποστολή» και θα δείτε μια τυχαία εικόνα με γάτα σε διάφορες πόζες, που θα αποσταλεί μαζί με το μήνυμά σας.


Αν θέλετε να παίξετε μπάσκετ, πατήστε το εικονίδιο emoticon στα δεξιά του κειμένου  και πατήστε μετά τη μπάλα μπάσκετ και μετά επιλέξτε μπάσκετ. Αφού πατήσετε το μπλε βελάκι για να στείλετε το μήνυμα, πατήστε πάνω του στα μηνύματα και θα φορτωθεί το παιχνίδι του μπάσκετ.
Κάνετε swipe up για να σουτάρετε και προσπαθήστε να πιάσετε high score.
Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα κάνουν τα παραπάνω, αλλά θα στείλουν τη μπάλα ποδοσφαίρου και θα τη στείλουν σαν μήνυμα. Θα πρέπει να πατάτε συνεχόμενα τη μπάλα για να αποφύγετε να πέσει στο κάτω μέρος της οθόνης.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !