Η Apple θα επεξεργάζεται αυτόματα το Memoji από φωτογραφίες

0
Η Apple θα μπορούσε να διευκολύνει σημαντικά τη δημιουργία του Memoji σε μια μελλοντική έκδοση του iOS . Ένα πρόσφατα κατατεθειμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιγράφει ένα σύστημα αυτοματοποιημένης δημιουργίας Memoji από απλές φωτογραφίες!  
Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας "Τεχνική για τη δημιουργία avatar από δεδομένα εικόνας" περνάει λεπτομερώς μια τεχνολογία λογισμικού για τη δημιουργία ενός Memoji που θα πάρει τα κύρια χαρακτηριστικά ενός φωτογραφικού προσώπου. Το χρώμα και το σχήμα των μαλλιών ή της γενειάδας, η γενική μορφή του προσώπου, τα μάτια και το στόμα, η απόχρωση του δέρματος, τα γυαλιά, όλα αυτά τα στοιχεία του προσώπου θα εντοπίζονται και στη συνέχεια θα προστίθενται σε ένα Memoji ...).

Αυτή η αυτοματοποίηση της δημιουργίας του Memoji θα είναι προαιρετική αφού κάποιοι τελικά, προτιμούν να ξοδεύουν χρόνο δημιουργώντας το δικό τους avatar, ακόμα κι αν περνούν μερικά επιπλέον λεπτά στα μενού προσαρμογής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !