Η Apple αυξάνει σημαντικά τις παραγγελίες οθονών απο τη Samsung

0
Οι πωλήσεις των iPhone φαίνονται πολύ καλές από την κυκλοφορία του iPhone 11 και του iPhone 11 Pro, οι οποίες ωθούν την Apple να αναβαθμίσει τις παραγγελίες της από τη Samsung. 
Η Samsung αναμένεται να παρέχει μεταξύ 40 και 50 εκατομμυρίων οθονών OLED στην Apple κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019. Το τρίτο τρίμηνο του Σεπτεμβρίου, η Samsung παρείχε στην Apple με 22,2 εκατομμύρια κομμάτια OLED. Ο όγκος για το Σεπτέμβριο μόνο ήταν 40% μεγαλύτερος από ό, τι είχε αρχικά προγραμματιστεί. Αυτό πιθανότατα οφείλεται στην επιτυχία του iPhone 11 Pro και του iPhone 11 Pro Max.

Η αύξηση των παραγγελιών για οθόνες OLED είναι μια καλή είδηση ​​τόσο για την Apple όσο και για τη Samsung. Για την Apple, αυτό σημαίνει ότι οι πωλήσεις του iPhone είναι πάνω από τις προσδοκίες, γεγονός που είναι καλή είδηση ​​δεδομένου ότι το έτος 2019 ήταν περίπλοκο με τις πωλήσεις που ήταν κάτω κάθε τρίμηνο. Για τη Samsung, είναι ένας τρόπος για να κερδίσει περισσότερα χρήματα, επειδή οι οθόνες OLED για τα iPhone είναι ακριβές δεδομένων των απαιτήσεων της Apple.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι η Samsung ασχολείται με το 90% των οθονών OLED της Apple. Η LG θα είναι ο άλλος προμηθευτής και έχει καταφέρει να παρέχει μεταξύ 7 και 8 εκατομμυρίων οθονών στην Apple για το iPhone 11 Pro Max.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !