Το Google Chrome στο iOS ενημερώνεται με τη σκοτεινή λειτουργία του iOS 13

0
Η Google προσφέρει μια ενημέρωση στο Chrome browser του στο iOS όπου Περιλαμβάνονται τρία νέα χαρακτηριστικά.
Η πρώτη καινοτομία είναι η προσθήκη της σκοτεινής λειτουργίας.  
Είναι αποκλειστικά για χρήστες που έχουν εγκαταστήσει το iOS 13. Δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της σκοτεινής λειτουργίας, ρυθμίζεται αυτόματα όταν ο χρήστης έχει τη σκοτεινή λειτουργία στο iOS. Αντίθετα, το Chrome υιοθετεί σαφή λειτουργία όταν το ίδιο το iOS έχει σαφή λειτουργία.

Το σκοτεινό θέμα του Chrome είναι μερικές φορές μαύρο, μερικές φορές σκούρο γκρι, αφού όλα εξαρτώνται από τα στοιχεία. Το άνω και το κάτω μέρος είναι για παράδειγμα σκούρο γκρι. Ωστόσο, η καρτέλα είναι εντελώς μαύρη.

Η δεύτερη καινοτομία είναι πάντα στην οθόνη. Το Google αναφέρει ότι το ιστορικό, η λίστα αναπαραγωγής, τα αγαπημένα και οι πρόσφατες καρτέλες εμφανίζονται τώρα ως κάρτες. Εδώ καθορίζεται και πάλι ότι προορίζεται αποκλειστικά για τους χρήστες που εγκατέστησαν το iOS 13.

Τέλος, η τρίτη και τελευταία προσθήκη για να προσθέσετε μια πιστωτική κάρτα απευθείας στο Chrome μέσω της σελίδας ρυθμίσεων.

Το Google Chrome διατίθεται δωρεάν στο App Store για iPhone και iPad.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !