Η Apple εργάζεται σε μια γραφίδα μολυβιού με απτική ανατροφοδότηση

0
Η Apple έχει αφαιρέσει τα απτικά στοιχεία 3D Touch στο πιο πρόσφατο iPhone, αλλά ο κατασκευαστής προσπαθεί παράδοξα να βάλει "απτική ανατροφοδότηση" στο Apple Μολύβι του . Ένα πρόσφατα κατατεθειμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιγράφει πράγματι μία ολοκαίνουρια γενιά γραφίδας εξοπλισμένη με ένα μαγνητικό στοιχείο.
Αυτό το στοιχείο θα μπορούσε να αλληλεπιδράσει με ένα πλέγμα μίνι πηνίων ικανό να αλλάξει την κατεύθυνση του μαγνητισμού και την έντασή του.

Ένα "κλασικό" μοτέρ απτικών ή κραδασμών θα ήταν πιθανώς υπερβολικά μεγάλο για να χωρέσει στο σώμα της γραφίδας,  πράγμα που εξηγεί γιατί η Apple τάσσεται υπέρ ενός ελαφρώς πιο πρωτότυπου συστήματος όπου μεταβάλλοντας τη δύναμη έλξης ή απόστασης του μαγνητισμένου εξαρτήματος χάρη στις σπείρες που τοποθετούνται σε μια βάση και τοποθετημένες κάτω από το iPad, ο χρήστης θα έχει την ίδια αίσθηση με έναν κραδασμό. Σε κάθε περίπτωση, όλα είναι μια η ιδέα ... πριν φτάσει σε εμπορική εκμετάλλευση, θα χρειαστεί ίσως πολύς χρόνος από την Apple .


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !