H DxOMark λέει ότι το iPhone XS Max έχει καλύτερη ποιότητα ήχου από το iPhone 11 Pro Max

0
Η DxOMark, γνωστή για τις δοκιμές των φωτογραφικών μηχανών της, ανακοίνωσε ένα άλλο πρωτόκολλο δοκιμής το DxOMark Audio. Η εταιρεία θα δοκιμάσει την ποιότητα ήχου εγγραφής και αναπαραγωγής των smartphones με τα νέα πρότυπα δοκιμών. 
Η DxOMark δοκιμάζει ήδη την ποιότητα βίντεο όλων των smartphones, αλλά η δοκιμή δεν δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα εγγραφής και αναπαραγωγής. Για να διευκρινιστεί, ελέγχεται η ποιότητα ήχου των βίντεο που έχουν εγγραφεί από τα τηλέφωνα και για αναπαραγωγή, η DxOMark θα ελέγξει με τη σειρά της την απόδοση των ηχείων.

Για να δοκιμάσει σωστά την ποιότητα ήχου των smartphones, η DxOMark διαθέτει ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο ήχου που περιλαμβάνει μια αίθουσα ακρόασης και άλλα μηχανήματα. Όλα τα smartphones δοκιμάζονται έως και μια εβδομάδα πριν ολοκληρωθούν τα αποτελέσματα.

Για την αρχική κατάταξη, η DxOMark εξέτασε επτά smartphones από πέντε διαφορετικές μάρκες. Αυτό περιλαμβάνει τα iPhone 11 Pro Max, το iPhone XS Max, το Samsung Galaxy S10 + το Note 10+, το Sony Xperia 1, το Honor 20 Pro και το Huawei Mate 20 X.

To Mate 20 X ολοκληρώθηκε με 75 μονάδες και ακολούθησε το iPhone XS Max με 74 βαθμούς. Παραδόξως, το iPhone 11 Pro Max ήρθε στην τρίτη θέση με 71 πόντους. Τα Galaxy Note 10+ και S10 + ήρθαν στην τέταρτη και στην πέμπτη αντίστοιχα και σημείωσαν 66 και 65 πόντους αντίστοιχα.

Το DxOMark είναι γνωστό ότι δημοσιεύει αμφιλεγόμενα αποτελέσματα ως μέρος των δοκιμών του από καιρό σε καιρό. Αυτή τη φορά, η εταιρεία έχει δημοσιεύσει κάποια παράξενα αποτελέσματα. Ανάλογα με τα αποτελέσματα, το ηχείο του iPhone 11 Pro Max έχει λιγότερη ακρίβεια στον τρόπο αναπαραγωγής των μπάσων. Σημείωσε επίσης ότι τα στερεοφωνικά κανάλια είναι πίσω στο iPhone 11 Pro Max όταν βρίσκεται σε λειτουργία τοπίου, αν και αυτό είναι κάτι που η Apple θα μπορούσε να το διορθώσει με μια μελλοντική αναβάθμιση στο iOS. Όσον αφορά την καθαρή ένταση, το iPhone 11 Pro Max σημείωσε το υψηλότερο ποσοστό χτυπώντας ακόμη και το iPhone XS Max.

Είναι κάπως περίεργο να βλέπεις ένα νεότερο iPhone να επιτελεί χειρότερα αποτελέσματα από τον προκάτοχό του από την άποψη της απόδοσης του ήχου. Παρά το γεγονός ότι το iPhone 11 Pro Max βαθμολογείται χαμηλότερα από το iPhone XS Max στις δοκιμές της DxOMark, αμφιβάλλω ότι οι περισσότεροι χρήστες θα είναι σε θέση να καταλάβουν τη διαφορά, ειδικά αφού το iPhone 11 Pro Max έχει υψηλότερη ένταση.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας σχετικά με την ποιότητα ήχου εγγραφής και αναπαραγωγής του iPhone 11 Pro;


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !