Πώς να εγκαταστήσετε γραμματοσειρές στο iOS 13

0
Η Apple εισήγαγε μια νέα δυνατότητα διαχείρισης γραμματοσειρών στο iOS 13, που διευκολύνει τους χρήστες να εγκαθιστούν και να διαχειρίζονται γραμματοσειρές τρίτων στο iPhone και στο iPad τους. Μόλις εγκατασταθούν οι νέες γραμματοσειρές iOS 13 μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα μέρη του iOS καθώς και σε εφαρμογές τρίτων που το υποστηρίζουν. 
Παρόλο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις νέες γραμματοσειρές iOS 13 σε εφαρμογές όπως Mail, Pages, Numbers κ.λπ. δεν λειτουργούν με όλες τις εφαρμογές. Αυτήν τη στιγμή δημοφιλή εφαρμογές όπως οι εφαρμογές της Microsoft Office και τα Έγγραφα Google δεν υποστηρίζουν τη λειτουργία διαχείρισης γραμματοσειράς του iOS 13, ωστόσο ελπίζουμε ότι η υποστήριξη θα προστεθεί σύντομα.
Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουμε τους περιορισμούς της γραμματοσειράς του iOS 13. Σε αντίθεση με τη ζήτηση των χρηστών, η Apple δεν επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν αυτές τις γραμματοσειρές τρίτων ως προσαρμοσμένη γραμματοσειρά για εφαρμογές όπως Ρυθμίσεις, Σημειώσεις, Μηνύματα, αρχική οθόνη ή κλειδωμένη οθόνη.

Πώς να εγκαταστήσετε γραμματοσειρές στο iOS 13

Ας ξεκινήσουμε με τη διαδικασία και πως εγκαθιστούμε τις γραμματοσειρές στο iOS 13. Στο iPhone ή στο iPad που εκτελούν iOS 13.0 ή νεότερη έκδοση κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή Font Diner . Εάν θέλετε περισσότερες επιλογές γραμματοσειράς, τότε μπορείτε να κάνετε λήψη του FondFont .

Μόλις κατεβάσετε την εφαρμογή ανοίξτε την.
Καθώς έχει ξεκινήσει η εφαρμογή, θα μπορείτε να δείτε όλες τις γραμματοσειρές που περιλαμβάνει. Σε αυτό το σημείο πατήστε το κουμπί 'Ενεργοποίηση' (επάνω δεξιά).


Από το μενού που εμφανίζετε πατήστε στην επιλογή 'Συμφωνώ'.
Τώρα θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε αν θέλετε να εγκαταστήσετε τις γραμματοσειρές. Απλώς πατήστε στην επιλογή 'Εγκατάσταση'.


Αυτό είναι. Όλες οι γραμματοσειρές που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή Font Diner έχουν πλέον εγκατασταθεί στη συσκευή σας και πρέπει να είναι διαθέσιμες για χρήση σε εφαρμογές που υποστηρίζουν τη δυνατότητα διαχείρισης γραμματοσειράς iOS 13.
Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Γραμματοσειρές. Εκεί θα βρείτε τη λίστα όλων των γραμματοσειρών τρίτων που έχουν εγκατασταθεί στη συσκευή σας.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !