Η Apple διώκεται ποινικά για ακόμη μια φορά στην υπόθεση των επιβραδύνσεων

0
Η περίπτωση των iPhone που σκόπιμα επιβραδύνθηκαν όταν η μπαταρία είναι εξαντλημένη εξακολουθεί να είναι στο επίκεντρο. Μια νέα καταγγελία έχει κατατεθεί στην Καλιφόρνια.  
Οι ενάγοντες πιστεύουν ότι η Apple έχει προκαταλάβει τους ιδιοκτήτες των iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7 και iPhone 7 Plus με το χαρακτηριστικό iOS που περιορίζει την απόδοση κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Οι καταγγέλλοντες διαπιστώνουν επίσης ότι η Apple έχει παραβιάσει ορισμένους νόμους των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου ενός σχετικά με τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές και την παραπλανητική διαφήμιση. Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι απαιτούν τη διεξαγωγή δίκης και υπολογισμού των ζημιών (η ακριβής ποσότητα δεν καθορίζεται) για την ταλαιπωρία.

Όλα ξεκίνησαν με το iOS 10.2.1, μια ενημερωμένη έκδοση που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2017 όπου η Apple είπε μόνο εκείνη την ημέρα ότι "λύνει τα προβλήματα και βελτιώνει την ασφάλεια" . Οι χρήστες ανακάλυψαν ότι η απόδοση μειώθηκε ξαφνικά χωρίς να ξέρουν πραγματικά το γιατί. Οι δοκιμές που διεξήχθησαν στη συνέχεια βρήκαν την σύνδεση με τις υποβαθμισμένες απο ενέργεια μπαταρίες. Η υπόθεση συζητήθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η Apple ζήτησε συγγνώμη δημοσίως ότι δεν ήταν διαφανής σχετικά για το θέμα. Η ομάδα εξήγησε ότι έχει εγκαταστήσει αυτό το σύστημα για να αποτρέψει το κλείσιμο του iPhone αν η μπαταρίες δεν κρατάνε πλέον. Η αλλαγή μπαταρίας χρεώθηκε τοτε προσωρινά στα € 29 και η Apple πρόσθεσε πληροφορίες σχετικά με την μπαταρία (μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Μπαταρία).


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !