Το iOS 13 τρέχει τώρα στο 50% όλων των iPhones

0
Η Apple ενημέρωσε τη σελίδα των Developers App Store για να δείξει ότι το iOS 13 είναι πλέον εγκατεστημένο στο 55% των συσκευών που εισήχθησαν το τελευταίο έτος και στο 50% όλων των iPhones εκεί έξω. Όσο για το iPadOS, τρέχει στο 41% ​​των iPads που ξεκίνησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με συνολικά 33% των iPad να τρέχουν το λειτουργικό σύστημα. 
Η Apple που έχει σπάσει τη βάση χρηστών των iOS 13 και iPadOS 13 σε δύο, αν και αυτό έχει νόημα αφού είναι τώρα δύο εντελώς διαφορετικά OS και ξεκίνησαν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές του έτους. Αυτό εξηγεί επίσης γιατί ο ρυθμός εγκατάστασης του iPadOS 13 είναι χαμηλότερος από του iOS 13.


Το ποσοστό υιοθέτησης του iOS 13 το τοποθετεί σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με το iOS 12, το οποίο λειτουργούσε επίσης γύρω στο 55% των συσκευών iOS περίπου την ίδια χρονική στιγμή πέρυσι. Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 13 στις 19 Σεπτεμβρίου και από τότε εξέδωσε πολλές ενημερώσεις για να διορθώσει ένα σωρό σφάλματα και προβλήματα σταθερότητας.

Η Apple έχει υπολογίσει τους αριθμούς υπολογίζοντας τον αριθμό των συσκευών που εκτελούν το iOS 13 ή το iPadOS που επισκέφτηκαν το App Store στις 15 Οκτωβρίου 2019. Ο ρυθμός υιοθεσίας των iOS 13 και iPadOS 13 πιθανότατα θα φτάσει ακόμη υψηλότερα μόλις η Apple κυκλοφορήσει το iOS 13.2 προς το τέλος αυτού μήνας. Το iOS 13 έχει κυκλοφορήσει σχετικά προβλήματα και η Apple συνεχώς δρομολογεί ενημερώσεις για την επίλυση των προβλημάτων. Αυτό θα μπορούσε να αποτρέψει πολλούς χρήστες από την αναβάθμιση σε αυτό.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !