Ο Tim Cook ζητά τη χαλάρωση των αμερικανικών νόμων περί μετανάστευσης

0
Ο Tim Cook δεν είναι ισχυρός υποστηρικτής των αμερικανικών νόμων περί μετανάστευσης, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα περιοριστικοί από την άφιξη του Trump στον Λευκό Οίκο.  
Πάνω απ 'όλα, το αφεντικό της Apple υπερασπίζεται τη δυνατότητα μιας επιλεγμένης μετανάστευσης, λίγο στην κατεύθυνση του Καναδά, προκειμένου να επιτρέψει στους ξένους εργαζομένους να επιστρέψουν σε "υψηλά προφίλ". Ο Cook δήλωσε σε πρόσφατο tweet ότι «Η συμβολή αυτών των εργαζομένων είναι απολύτως απαραίτητη για το μέλλον της Αμερικής» ... και η Apple θα μπορούσε να βοηθήσει, καθώς οι μεγάλες εταιρείες της Silicon Valley ποτέ διστάζουν να προσλάβουν τους "μεγάλους εγκεφάλους" από όπου κι αν προέρχονται.

Ο Tim Cook είναι ακόμη πιο πιεστικός στη Γερουσία των ΗΠΑ οπου θα μπορούσε να επικυρώσει σύντομα μια χαλάρωση του νόμου περί μετανάστευσης που ο νόμος ψηφίστηκε ήδη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων τον Σεπτέμβριο με 365 ψήφους υπέρ και 65 ψήφους κατά, ακριβώς για να επιτρέψει τη διέλευση των πιο εξειδικευμένων ή καλύτερα εκπαιδευμένων αλλοδαπών εργαζομένων. Για να εγκριθεί τελικά, ο νέος νόμος θα πρέπει να υπογραφεί από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !