Το Call of Duty Mobile έρχεται προσαρμοσμένο για το IOS

0
Το Call of Duty Mobile κυκλοφορεί τελικά και στο iOS. Πιστεύετε πως το Activision FPS είναι πολύ περιορισμένο στο iPhone; Δεν είναι πραγματικότητα όμως αυτό μετά απο πολλές δοκιμές και τους παίκτες που έχουν δοκιμάσει για αρκετούς μήνες στην έκδοση beta.  H μεγάλη προσθήκη σε αυτή την έκδοση του κινητού είναι φυσικά η λειτουργία Battle Royale, η οποία επιτρέπει στους 100 παίκτες να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον στον ίδιο χάρτη. 
Το Call of Mobile θα επιτύχει την αντικατάσταση της PUBG ; Αυτό δεν είναι αδύνατο καθώς η μηχανή του παιχνιδιού φαίνεται σταθερή, για να μην αναφέρουμε το gameplay που είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες της κινητής υποστήριξης. Το επίτευγμα είναι θετικό και στο τελευταίο iPhone, αλλά ο κινητήρας προσαρμόζεται πραγματικά πολύ καλά σε ελαφρώς λιγότερο ισχυρές συσκευές (το Call of Mobile παραμένει αναπαραγόμενο ακόμη και σε ένα iPhone 5S!).

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στο σύνδεσμο εδώ...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !