Ο Cook γίνεται Πρόεδρος της Σχολής Επιχειρήσεων και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Tsinghua στην Κίνα

0
Ο Tim Cook έχει ένα νέο πόστο από σήμερα. Το αφεντικό της Apple έχει οριστεί ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Σχολής Επιχειρήσεων και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Tsinghua στην Κίνα που βρίσκεται στο Πεκίνο. 
Το Πανεπιστήμιο Tsinghua θεωρείται ένα από τα καλύτερα σχολεία της Κίνας. Ο Tim Cook το γνωρίζει ήδη από τότε που βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο από το 2013. Αυτός γίνεται σήμερα ο ηγέτης του. Διαδέχεται τον Jim Breyer, τον ιδρυτή και τον προϊστάμενο της Breyer Capital.

Το διοικητικό συμβούλιο περιλαμβάνει αρκετά στελέχη της εταιρείας (κυρίως αμερικανικά), όπως η Mary Barra (General Motors), ο Michael Dell (Dell), ο Jamie Dimon (JPMorgan Chase), ο Terry Gou (Foxconn), ο Ramon Laguarta (Pepsi) (Alibaba) ή ο Mark Zuckerberg (Facebook).

Ο Tim Cook πραγματοποίησε την 20η ετήσια συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου. Το αφεντικό της Apple δήλωσε ότι σχεδιάζει να συνεργαστεί με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για να «προωθήσει την ανάπτυξη του πανεπιστημίου» τα επόμενα τρία χρόνια κατά τη διάρκεια του οποίου θα ασκήσει τη θέση του προέδρου.

Αυτή η προώθηση του Tim Cook, που παραμένει φυσικά το αφεντικό της Apple, έρχεται σε μια λεπτή κρίσιμη στιγμή. Η Apple αφαίρεσε πρόσφατα την εφαρμογή HKLive.map που επιτρέπει στους διαδηλωτές στο Χονγκ Κονγκ να γνωρίζουν πού είναι η αστυνομία. Αμερικανοί αξιωματούχοι επέκριναν αυτή τη κίνηση, λέγοντας ότι η Apple υποβάλλει τις παραγγελίες της Κίνας .


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !