Το YouTube προσφέρει υποστήριξη για βίντεο HDR στο iPhone 11 Pro

0
Το YouTube κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση στην εφαρμογή iOS του ( App Store Link - Free - iPhone / iPad) που φαίνεται  αρχικά ασήμαντη με βάση τις σημειώσεις της έκδοσης. Και όμως, υπάρχει μια ενδιαφέρουσα καινοτομία στην  ενημέρωση και είναι η υποστήριξη των βίντεο HDR στο iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max.  
Υποστήριξη για βίντεο HDR υπάρχει από το iPhone X. όπως επίσης το iPhone XS και το iPhone XS Max το περασμένο έτος . Τώρα το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max προστίθενται στη λίστα. Όλα τα μοντέλα που απαριθμούνται έχουν ένα κοινό, να έχουν οθόνη OLED. Έτσι όπως  καταλαβαίνετε  το iPhone 11 δεν έχει δικαίωμα σε βίντεο HDR.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το HDR (υψηλή δυναμική εμβέλεια) επιτρέπει να έχετε μια μεγαλύτερη παλέτα χρωμάτων, ακριβώς όπως επιτρέπει να έχετε πολλά επίπεδα έντασης φωτός σε μια εικόνα. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για τη βελτίωση της εμπειρίας προβολής ενός βίντεο ή μιας ταινίας. Σχεδόν όλα τα Blu-ray 4K έχουν HDR για παράδειγμα, κάτι που δεν συμβαίνει με το συμβατικό Blu-ray 1080p.

Τα βίντεο είναι HDR στο YouTube είναι λειτουργικά αν ο δημιουργός έχει κάνει τα απαραίτητα για να προσθέσει αυτήν την υποστήριξη. Το HDR εμφανίζεται όταν επιλέγετε την ποιότητα του βίντεο.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !