Ξεκίνησαν τα Ινδικά iphone ΧΡ να γεμίζουν τα καταστήματα

0
Η πρώτη παρτίδα των iPhone XR "Made in India" έχει κατακλύσει τα καταστήματα λιανικής πώλησης. Η Apple κατασκευάζει μερικά παλαιότερα iPhones στην Ινδία τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά η προσθήκη του iPhone XR είναι ένα σημαντικό βήμα από την εταιρεία, καθώς πρόκειται για ένα σχετικά νεότερο iPhone, το οποίο είναι ακόμα πολύ δημοφιλές, ειδικά στις χώρες που το προτιμούν για τον προϋπολογισμό. 
Η Apple είχε κατασκευάσει έως τώρα παλαιότερα iPhones όπως το iPhone 6s, το iPhone 7 στην Ινδία. Το σχετικά νεότερο iPhone 8, το iPhone X και τα νεότερα μοντέλα ήταν ακόμα συναρμολογημένα μόνο στην Κίνα.

Έχουν υπάρξει πολλές αναφορές της Apple που συνεργάζεται με τους συνεργάτες της στην εφοδιαστική αλυσίδα για την επέκταση της παραγωγής iPhone στην Ινδία. Αυτή η κίνηση από την εταιρεία σημείωσε περαιτέρω ρυθμό μετά την κλιμάκωση του εμπορικού πολέμου μεταξύ Κίνας και Ηνωμένων Πολιτειών.

Πέρυσι, όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το iPhone XR, το κόστος του ήταν υπερβολικά μεγάλο στην Ινδία, γεγονός που οδήγησε σε κακές πωλήσεις. Λίγους μήνες μετά την απελευθέρωση, η Apple μείωσε δραματικά την τιμή του τηλεφώνου και το έφερε περίπου στα $ 1000 δολαρια (Rs 65,000). Από τότε, το iPhone XR έχει κάνει εξαιρετικά καλές πωλήσεις στη χώρα. Εκείνη την εποχή, η Apple εξακολουθούσε να εισάγει μονάδες του iPhone XR στην Ινδία, οπότε η εταιρεία βάρυνε τα περιθώρια κέρδους της, απορροφώντας τους πρόσθετους δασμούς και τους φόρους που πληρώνει.

Τώρα που η Apple έχει ξεκινήσει την κατασκευή του iPhone XR στην Ινδία, το τηλέφωνο δεν θα υπόκειται σε τέτοιους φόρους. Μετά την κυκλοφορία του iPhone 11 στην Ινδία και πιθανώς λόγω των φορολογικών πλεονεκτημάτων, το iPhone XR έχει ήδη δει μια μεγάλη μείωση της τιμής του και είναι τώρα διαθέσιμο για Rs 44,990.

Το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max συνεχίζουν να εισάγονται από τη Apple στη χώρα και υπόκεινται σε εξαιρετικά υψηλές υποχρεώσεις φόρων. Δεν είναι λοιπόν περίεργο το γεγονός ότι το iPhone 11 Pro ξεκινά από $ 1.450 (Rs 99.900) στην Ινδία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !