Πώς να χρησιμοποιήσετε το Find My AirPods για να εντοπίσετε τα χαμένα AirPods σας

0
Πολλοί χρήστες δεν γνωρίζουν τη λειτουργία Find My AirPods, η οποία μπορεί να τους επιτρέψει να εντοπίσουν τα χαμένα AirPods τους .
Η Apple προσφέρει τη δυνατότητα να βρει καποιος τα AirPods μέσω της υπηρεσίας Find My AirPods. Αυτή είναι η ίδια υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να βρουν το iPhone, iPad, Mac η το Apple Watch. 
Ναι, μπορείτε να παρακολουθήσετε την ακριβή τοποθεσία των AirPods σας στο χάρτη μέσω της εφαρμογής Find My και της ιστοσελίδας iCloud.com . Η δυνατότητα να δείτε την τελευταία τοποθεσία AirPods μπορεί να βοηθήσει στην εύρεση τους και μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις πιθανότητές σας επιστραφούν.

Τα AirPods προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό σας της Apple και στην εφαρμογή Find My app μόλις τα αντιστοιχίσετε με το iPhone σας. Προστίθενται στο ίδιο αναγνωριστικό της Apple που είναι συνδεδεμένο με το iPhone σας.

Όταν θελήσετε να βρείτε τα ακουστικά σας με το χαρακτηριστικό Find My AirPods το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ξεκινήσετε την εφαρμογή Find My στο iPhone σας. Αν δεν έχετε μαζί σας το iPhone ή το iPad σας, μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στο iCloud.com και να ξεκινήσετε την εφαρμογή Find my web.

Αφού ξεκινήσετε την εφαρμογή Find My app, πατήστε στην καρτέλα 'Devices' (Συσκευές) από την κάτω γραμμή. Αυτό θα σας δείξει μια λίστα των συσκευών της Apple που είναι συνδεδεμένες με το Apple ID σας. Πατήστε στα AirPods για να τα αναζητήσετε στο χάρτη. Τώρα θυμηθείτε πως Find Η εφαρμογή μου θα σας δείξει την τελευταία θέση των AirPods σας, η οποία είναι συνήθως η θέση που καταγράφηκε όταν χρησιμοποιούσατε τελευταία τα ακουστικά σας.
Η εφαρμογή θα σας δείξει επίσης την απόσταση και θα σας δώσει κατευθύνσεις στο σημείο όπου εμφανίστηκαν για τελευταία φορά τα AirPods. Αν τα χαμένα Airpods σας βρίσκονται ακόμα στο σπίτι σας, μπορείτε επίσης να πατήσετε στο κουμπί 'Αναπαραγωγή ήχου' για να ακούσετε τον ήχο στα ακουστικά σας. Αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη για την εύρεση των ακουστικών όταν χάνονται στο σπίτι σας.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !