H Google ανακοίνωσε τα Pixel Buds 2

0
Η Google ανακοίνωσε εχθές τα Pixel Buds 2 τα ασύρματα ακουστικά Bluetooth και τον ανταγωνιστή της AirPods.Τα πρώτα Pixel Buds συνδέθηκαν μεταξύ τους τότε χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο. Για τα Pixel Buds 2 νέας γενιάς, η Google έχει κάνει τα ακουστικά εντελώς ασύρματα και τα βελτίωσε ριζικά σε κάθε πτυχή. 
Σε αντίθεση με τα AirPods,τα Pixel Buds 2 ταιριάζουν στα αυτιά σας όσο κανένα. Ο σχεδιασμός τους είναι παρόμοιος με τα Galaxy Buds της Samsung αντί των AirPods. Έρχεται επίσης με εναλλάξιμα καλύμματα αυτιών για να εξασφαλίσετε ότι έχετε μια τέλεια και άνετη εφαρμογή. Τα ακουστικά είναι επίσης ανθεκτικά στο νερό κάτι που τα AirPods δεν έχουν.

Η Google λέει ότι ο υβριδικός σχεδιασμός των Pixel Buds 2 εξασφαλίζει ότι το μεγαλύτερο μέρος του θορύβου γύρω σας είναι παθητικά μπλοκαρισμένο.Τα "μπουμπούκια" όπως λέγονται έχουν επίσης ένα εξαερισμό για να μειώσουν την αίσθηση ότι είναι συνδεδεμένα στα αυτιά σας. Διαθέτουν επίσης προσαρμογέα ήχου, ο οποίος μπορεί να ρυθμίσει δυναμικά την ένταση ήχου ανάλογα με τον ήχο περιβάλλοντος.

Έχουν δύο μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό και χρησιμοποιούν σχηματισμό ακτίνων για να επικεντρωθούν στη φωνή σας ενώ βρίσκεστε σε τηλεφωνικές κλήσεις. Έχουν επίσης ένα φωνητικό επιταχυνσιόμετρο που μπορεί να ανιχνεύσει την ομιλία χρησιμοποιώντας δονήσεις της γνάθου σας.

Το Pixel Buds 2 έρχεται με μια ασύρματη θήκη φόρτισης που είναι πολύ παρόμοια με αυτήν που συνδέει η Apple τα AirPods σε στρογγυλό σχήμα.Τα Pixel Buds διαρκούν περίπου 5 ώρες με μία μόνο φόρτιση, ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας πέφτει σε περίπου 24 ώρες με τη θήκη.

Ένα από τα κορυφαία σημεία των Pixel Buds 2 είναι ότι προσφέρει μετάφραση σε πραγματικό χρόνο, κάτι που δεν προσφέρει κανένα άλλο ασύρματο ακουστικό στην αγορά. Το Pixel Buds 2 θα είναι στην λιανική για 179 δολάρια, αλλά στα σχέδια της εταιρίας είναι ότι θα κυκλοφορήσουν την άνοιξη του 2020. Θα διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: Λευκό, Πορτοκαλί, Γκρι και Μαύρο.

Η Google είναι μόλις δύο χρόνια στην κατηγορία των ασύρματων ακουστικών Bluetooth. Τα αρχικά Pixel Buds δεν ήταν τόσο επιτυχημένα αλλά η δεύτερη επανάληψη του προϊόντος δείχνει μια υπόσχεση.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !