All News/Argonaytis Blog. George
Gadget, Tips
tweak (even though a donation is appreciated)
Apps tools as more as possible
Steve Jobs, Apple.

iOS 13: Πώς να μοιράζεστε φωτογραφίες χωρίς δεδομένα τοποθεσίας από το iPhone

Leave a Comment
Η Apple είναι γνωστό ότι εστιάζει στην ιδιωτικότητα και την ασφάλεια (έτσι τουλάχιστον θέλει να πιστεύουμε). Με το iOS 13 , η εταιρεία εισήγαγε μια σειρά από νέες λειτουργίες με γνώμονα την προστασία της ιδιωτικής ζωής . Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι και η δυνατότητα αφαίρεσης μιας των δεδομένων φωτογραφίας πριν την κοινοποίηση στο διαδίκτυο ή την αποστολή σε κάποιον.  
Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν μοιράζονται μια φωτογραφία με κάποιον, καταλήγουν κατά λάθος να μοιράζονται τη θέση όπου λαμβάνεται και η φωτογραφία. Αυτό μπορεί να μην συμβαίνει συχνά, αλλά μερικές φορές μπορεί να θέλετε να μοιραστείτε μια φωτογραφία. Ευτυχώς, η Apple πρόσθεσε ασφάλεια όπου γίνεται αρκετά εύκολη στο iOS 13. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς.

Πώς να μοιράζεστε φωτογραφίες χωρίς δεδομένα τοποθεσίας από το iPhone

Βήμα 1: Κάντε κλικ σε μια φωτογραφία στο iPhone σας και προχωρήστε για να την μοιραστείτε από το ρολό της φωτογραφικής μηχανής. Εναλλακτικά, ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες από τη φωτογραφία που θέλετε να μοιραστείτε.

Βήμα 2: Θα μπορείτε να δείτε τις επιλογές σας.

Βήμα 3: Πατήστε τις Επιλογές και θα μπορείτε να προβάλετε τα δεδομένα θέσης από τη φωτογραφία. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη φωτογραφία σας: Αυτόματη, μεμονωμένη φωτογραφία ή σύνδεσμο στο iCloud.

Όσον αφορά το σύνδεσμο iCloud, θα μεταφορτώσει τη φωτογραφία στο iCloud και θα δημιουργήσει έναν σύνδεσμο που μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους ή την οικογένειά σας.


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

google.com, pub-1984261543452294, DIRECT, f08c47fec0942fa0