Η Apple παρουσιάζει τον τρόπο σύνδεσης ενός ελεγκτή PS4 / Xbox με το iPhone, το iPad και την Apple TV

0
Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 13 στο iPhone, το iPadOS 13 στο iPad και το TVOS 13 στην Apple TV είναι η υποστήριξη για ελεγκτές PlayStation 4 και Xbox One. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό για πολλούς χρήστες που έχουν ήδη μια κονσόλα της Sony ή της Microsoft. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε επιπλέον ελεγκτή μόνο για τις συσκευές Apple. 
Τώρα, η Apple έχει δημοσιεύσει δύο επεξηγηματικά βίντεο για να δείξει πώς να συνδέσει καποιος τους ελεγκτές. Το πρώτο είναι αφιερωμένο στον ελεγκτή του PlayStation 4. Στην Apple TV, πρέπει να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις, μεταβείτε στην ενότητα που αφορά αποκλειστικά τα τηλεχειριστήρια και τις συσκευές και στη συνέχεια το Bluetooth. Στο iPhone και το iPad, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Bluetooth και βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένο το Bluetooth. Στη συνέχεια, πάρτε τον ελεγκτή PS4 και κρατήστε πατημένα τα κουμπιά PS (το ένα μεταξύ των δύο joysticks) και το Share μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει η λυχνία. Επιλέξτε το joystick που εμφανίζεται στη λίστα σε iPhone, iPad ή Apple TV και τελείωσε.

Το δεύτερο βίντεο είναι αφιερωμένο στον ελεγκτή για το Xbox. Το πρώτο μέρος για το Bluetooth είναι το ίδιο. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Xbox στο επάνω μέρος του joystick και, στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το κουμπί Connect για τρία δευτερόλεπτα πριν το απελευθερώσετε. Και τέλος, επιλέγουμε τον ελεγκτή από το iPhone, το iPad ή την Apple TV.

Οι ελεγκτές PS4 και Xbox One υποστηρίζονται σε όλα τα παιχνίδια που υποστηρίζουν ήδη ελεγκτές MFi.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !