Το Apple Arcade είναι πλέον διαθέσιμο στο MacOS Catalina

0
Η Apple έχει ενεργοποιήσει την Apple Arcade, την νέα υπηρεσία της που σας επιτρέπει να παίξετε δεκάδες παιχνίδια με μηνιαία συνδρομή 4,99 € / μήνα, για χρήστες που έχουν εγκαταστήσει την έκδοση του Golden Master του macOS Catalina και είναι προσβάσιμο από το Mac App Store. 
Ο κατάλογος των παιχνιδιών που προσφέρονται στο Apple Arcade σε Mac είναι πιο περιορισμένος από αυτόν στο iOS, τουλάχιστον προς το παρόν.
Τα 22 παιχνίδια είναι διαθέσιμα, εδώ είναι:

The Get Out Kids
Over the Alps
Lifeslide
Word Laces
Way of the Turtle
Stranded Sails
ATONE: Heart of the Elder Tree
Down in Bermuda
The Pinball Wizard
Spaceland
Cardpocalypse
Operator 41
VARIOUS DAYLIFE
Tangle Tower
Sayonara Wild Hearts
Mini Motorways
Jenny LeClue — Detectivu
Fledgling Heroes
Earthnight
Don’t Bug Me!
Card of Darkness
Big Time Sports

Η Apple είχε αναφέρει περισσότερους από 100 τίτλους που διατίθενται για το Apple Arcade, αλλά προφανώς δεν είναι όλες έτοιμοι για τα Mac τώρα. Η λίστα των παιχνιδιών θα εμπλουτίζεται κάθε μήνα, είτε σε macOS, iOS ή tvOS.

Ως υπενθύμιση, το Apple Arcade περιέχει παιχνίδια χωρίς διαφήμιση και χωρίς μικροδιαμεσολάβηση. Η συνδρομή € 4,99 / μήνα παρέχει απεριόριστη πρόσβαση σε ολόκληρο τον κατάλογο, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείται. Επιπλέον, η εγγραφή ισχύει για όλη την οικογένεια (έως και έξι μέλη). Προτείνεται δωρεάν δοκιμαστική περίοδος ενός μηνός.

Η τελική έκδοση macOS Catalina, με πολλά νέα χαρακτηριστικά εκτός από το Apple Arcade, θα πρέπει να φθάσει σε λίγες μέρες (πιθανώς στις αρχές της επόμενης εβδομάδας).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !