Τι θα ανακοινώσει η Apple στο γεγονός του Οκτωβρίου 2019;

0
Η Apple έχει πραγματοποιήσει μια εκδήλωση στα μέσα ενημέρωσης τον Οκτώβριο, όπου επικεντρώνεται στη σειρά Mac και iPad. Πέρυσι, ανακοίνωσε το iPad Pro σε εκδήλωση στα μέσα ενημέρωσης τον Οκτώβριο. Αυτό το έτος θα είναι διαφορετικό, αλλά αυτή τη φορά, το επίκεντρο είναι και πάλι τα iPads.  
Παρακάτω είναι όλα όσα η Apple θα μπορούσε να ανακοινώσει στην εκδήλωση των μέσων ενημέρωσης τον Οκτώβριο.


Η Apple έχει ανανεώσει ήδη ολόκληρη τη σειρά MacBook και MacBook Pro φέτος. Η εταιρία διαθέτει τώρα το MacBook Pro 15 ιντσών με επεξεργαστή Core i9 με 8 πυρήνα, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για χρήστες ισχύος που είναι πάντα εν κινήσει. Ωστόσο, εργάζεται επίσης σε ένα νέο MacBook Pro με οθόνη 16 ιντσών.

Αυτό το MacBook Pro θα υπάρχει μαζί με το MacBook Pro 15 ιντσών για τώρα. Και ενώ θα έρθει με μια μεγαλύτερη οθόνη 16 ιντσών, το μέγεθός του θα είναι το ίδιο με το μοντέλο 15 ιντσών. Η Apple θα μειώσει την τιμή και θα αυξήσει το μέγεθος της οθόνης .

Το MacBook Pro 16 ιντσών θα σηματοδοτήσει επίσης την επιστροφή του μηχανισμού πληκτρολογίου τύπου ψαλιδιού της Apple και του αμφιλεγόμενου και αναξιόπιστου μηχανισμού πληκτρολογίου Butterfly. Η συσκευή αναμένεται επίσης να έρχεται με ταχύτερους επεξεργαστές Intel Core , νεότερες μονάδες GPU 7nm AMD και πολλά άλλα. Η Apple θα έχει πιθανότατα το μοντέλο με μνήμη RAM έως 64GB καθώς αυτός ο φορητός υπολογιστής προορίζεται για χρήστες υψηλής τεχνολογίας που έχουν πολύ απαιτητικό φόρτο εργασίας. Οι φήμες τοποθετούν την τιμή εκκίνησης του MacBook Pro 16 ιντσών στα 3.000 δολάρια.

Ας δούμε τι μπορούμε να περιμένουμε ρεαλιστικά από το MacBook Pro 16 ιντσών .

Η Apple θα μπορούσε επίσης να ανακοινώσει την ανανέωση του iMac και του iMac Pro αυτό το μήνα. Τόσο τα iMacs ενημερώνονται τώρα στα εσωτερικά τους όσο και για αναβάθμιση. Η Apple θα μπορούσε να ανανεώσει τη σύνθεση με τις τελευταίες CPU της Intel για καλύτερη απόδοση μαζί με περισσότερη μνήμη RAM και αποθήκευσης.
Νέο iPad Pro

Η Apple θα ανανεώσει επίσης το iPad Pro lineup αυτό το μήνα. Δεδομένου ότι το iPad έχει ενημερωθεί για μια μεγάλη ενημέρωση το περασμένο έτος, το ίδιο έτος, αυτή τη χρονιά βρίσκεται σε διαδικασία πιο μέτριας φύσης. 2019 iPad Pro που διαθέτει την ίδια ρύθμιση τριπλής κάμερας με τη σειρά iPhone 11 Pro .

Το Apple TV + έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου. Πριν από αυτό, θα είχε νόημα για την Apple να προχωρήσει και να ανακοινώσει μια νέα τηλεόραση της Apple με ταχύτερους επεξεργαστές. Υπάρχουν φήμες για την εταιρεία που εργάζεται σε μια Apple TV με ένα τσιπ A12 επίσης.


Η Apple έχει ήδη αποκαλύψει το Mac Pro στο WWDC 2019 αλλά δεν συζητήθηκε πολύ για την τιμολόγηση και τις λεπτομερείς προδιαγραφές. Στο γεγονός του Οκτωβρίου, η εταιρεία πιθανότατα θα μιλήσει περισσότερο για το Mac Pro και θα αποκαλύψει άλλες βασικές λεπτομέρειες γι 'αυτό.

Παράλληλα με το Mac Pro, η Apple παρουσίασε επίσης το νέο Pro Display XDR . Η εταιρεία θα ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του προϊόντος στην εκδήλωση.

Ετικέτα της Apple - Παρακολούθηση που μοιάζει με πλακάκια

Δεν είναι μυστικό ότι η Apple εργάζεται σε έναν tracker που μοιάζει με πλακάκια . Αναμενόταν ότι η εταιρεία θα το ανακοινώσει στο γεγονός του iPhone τον περασμένο μήνα, αλλά αυτό δεν συνέβη.

Το iPhone 11 και το iPhone 11 Pro έρχονται με το νέο τσιπ Ultrawide Band της Apple, το οποίο δεν μίλησε όταν ανακοινώθηκε. Ωστόσο, οι Ετικέτες της Apple θα δώσουν στην εταιρεία τον ιδανικό λόγο να μιλήσει γι 'αυτά και να αναδείξει τα οφέλη της

Νέα AirPods;

Η τελευταία έκδοση iOS 13.2 beta από την Apple αναφέρει νέα AirPods με ενεργούς τρόπους ακύρωσης θορύβου και ακρόασης. Η Apple έχει φημολογηθεί ότι εργάζεται για AirPods με ANC για μερικούς μήνες τώρα. Ο φημισμένος αναλυτής Kuo περιμένει από την Apple να εργάζεται για τα νέα AirPods , αν και πιστεύει ότι η εταιρεία θα τα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Πότε θα πραγματοποιήσει η Apple το γεγονός του Οκτωβρίου στα Media?

Πέρυσι, η Apple κρατά την εκδήλωση iPad Pro στις 30 Οκτωβρίου . Φέτος, η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει τα τριμηνιαία κέρδη της την ίδια ημέρα. Δεδομένου ότι η Apple επιθυμεί να πραγματοποιήσει την εκδήλωση των μέσων μαζικής ενημέρωσης τον Οκτώβριο μέχρι το τέλος του μήνα, είναι πιθανό να δούμε τις συμμετοχές της εταιρείας στις 28 ή 29 Οκτωβρίου.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !