Νέο δωρεάν πρόγραμμα επισκευής για τα iPhone 6S και 6S plus

0
Η Apple έχει ξεκινήσει ένα νέο πρόγραμμα επισκευής για τα iPhone 6s και τα iPhone 6s Plus. Η εταιρεία λέει ότι αυτό αφορά ένα ορισμένο ελαττωματικό στοιχείο, όπου τα φορητά ακουστικά μπορεί να μην μπορούν να απενεργοποιηθούν.   
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα iPhone 6S που επηρεάζονται πωλούνται από τον Οκτώβριο του 2018 έως τον Αύγουστο του 2019. Όσοι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν ένα iPhone 6s ή το iPhone 6s Plus μπορούν να ελέγξουν εάν επηρεάζεται η συσκευή τους από τον ιστότοπο υποστήριξης της Apple εισάγοντας τον αριθμό σειράς. Όλες οι επιλέξιμες συσκευές θα καλυφθούν εντός δύο ετών από την ημερομηνία πώλησης.

Σε περίπτωση που έχει επηρεαστεί το iPhone σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τοπικό σας κατάστημα της Apple, τον εξουσιοδοτημένο παροχέα υπηρεσιών της Apple ή την ίδια την Apple. Η συσκευή σας θα επισκευαστεί δωρεάν, αλλά πρέπει να βρίσκεστε στην ίδια χώρα.

Εάν έχετε ήδη πληρώσει για μια παρόμοια επισκευή στο iPhone 6s ή στο iPhone 6s Plus, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Apple και να σας επιστραφεί ολόκληρο το ποσό των χρημάτων.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !