Η Apple σταματά την υπογραφή του iOS 12.4.1, iOS 13, iOS 13.1.1

0
Η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 13.1.1 και όλες τις εκδόσεις του iOS 13 που αρχικά ξεκίνησε. Έχει επίσης σταματήσει να υπογράφει το iOS 12.4.1., Την τελευταία σταθερή έκδοση του iOS 12 . 
Με την εταιρεία να μην υπογράφει πλέον το firmware του iOS 12, δεν είναι πλέον δυνατή η υποβάθμιση του iPhone που εκτελεί το iOS 13 στο iOS 12.4.1.

Παραδόξως, η Apple εξακολουθεί να υπογράφει iOS 13,1 προς το παρόν, αν και έχει σταματήσει iOS 13.1.1 και το iOS 13 επίσης.

Η Apple παρουσίασε μια σειρά ενημερώσεων στο iOS 13 σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη δημόσια αποδέσμευση του λειτουργικού συστήματος. Το αρχικό iOS 13 firmware ήταν αρκετά buggy που οδήγησε την Apple να το κάνει αυτό. Το iOS 13.1.2 είναι συγκριτικά χωρίς bug και πιο σταθερό, όπου επομένως είναι λογικό να σταματήσει η εταιρεία να υπογράφει όλες τις προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος.

Όπως και να είναι, δεν είναι jailbreaking επιλογη το iOS 13, αλλά συνιστάται συνήθως να μείνετε στο χαμηλότερο δυνατό firmware της τελευταίας έκδοσης του iOS, αν θέλετε να έχετε jailbreak το iPhone ή το iPad σας. Μπορεί να δούμε ένα εργαλείο jailbreak για παλιότερες συσκευές όπως το iPhone 6s στο iPhone X χρησιμοποιώντας το checkm8 exploit . Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, η έκδοση iOS δεν θα έχει να κάνει καμιά σημασία με το bootrom να εκμεταλλεύεται ότι η Apple δεν μπορεί να το επιδιορθώσει μέσω του λογισμικού.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !