iOS 13.2 Beta 1: Τι νέο υπάρχει

0
Η Apple κυκλοφόρησε χθες το πρώτο beta του iOS 13.2 και του iPadOS 13.2 . Αυτό το beta είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ιδιοκτήτες των iPhone 11 και iPhone 11 Pro, καθώς φέρνει την τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας Deep Fusion σε αυτά τα τηλέφωνα. Εκτός από αυτό, το iOS 13.2 beta 1 περιλαμβάνει ένα πακέτο από μια σειρά αλλαγών.

Ακολουθεί πιο κάτω μια πρώτη ματιά σε όλες τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που φέρνουν τα iOS 13.2 beta 1 και iPadOS 13.2 beta 1.

Deep Fusion

Αυτό είναι ένα μεγάλο νέο χαρακτηριστικό. Η Apple μίλησε για την τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας Deep Fusion όταν αποκάλυψε το iPhone 11 και το iPhone 11 Pro τον περασμένο μήνα. Αυτή η λειτουργία θα λειτουργήσει εξ ολοκλήρου στο παρασκήνιο και θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας της εικόνας από άποψη λεπτομερειών και ευκρίνειας σε μεσαία έως χαμηλού φωτισμού σενάρια.

Ανακοίνωση εισερχόμενων μηνυμάτων

Το Siri μπορεί πλέον να διαβάσει όλα τα εισερχόμενα μηνύματα σας στο iOS 13.2. Η λειτουργία ήταν παρούσα στο iOS προτού την αφαιρέσει η Apple. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία από τις Ρυθμίσεις > Siri και ενεργοποιώντας την εναλλαγή για Ανακοίνωση Μηνυμάτων με τη Siri.

Έρευνα στις Ρυθμίσεις Απορρήτου

Υπάρχει μια νέα επιλογή Έρευνα στην περιοχή Ρυθμίσεις > Απόρρητο για την επερχόμενη εφαρμογή Ερευνα της Apple. Είναι πιθανό η Apple να ξεκινήσει την εφαρμογή Research μαζί με τη δημόσια έκδοση του iOS 13.2.

Μεταφορά στο HomePod

Το iOS 13.2 beta 1 επιτρέπει την υποστήριξη Handoff για το HomePod. Εάν το HomePod σας εκτελεί το πιο πρόσφατο HomePodOS, μπορείτε να φέρετε το iPhone σας στο iOS 13.2 beta 1 κοντά στην κορυφή του για να μεταφέρετε την αναπαραγωγή μέσων από το iPhone σας στο έξυπνο ηχείο.

Εικονίδιο συσκευής αναπαραγωγής στον έλεγχο έντασης ήχου

Η ένδειξη έντασης ήχου στο Κέντρο ελέγχου θα εμφανίσει το εικονίδιο συσκευής στο οποίο αναπαράγετε μουσική. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε AirPods για να ακούσετε μουσική, το ρυθμιστικό έντασης ήχου στο Κέντρο ελέγχου θα εμφανίσει το εικονίδιο του.

Υποδείξεις των νέων AirPods

Το iOS 13.2 beta 1 περιέχει αναφορές στις AirPods της Apple με ενεργή ακύρωση θορύβου .

Κλείστε τα παράθυρα από τον επιλογέα πολλαπλών επιλογών

Τώρα μπορείτε να κλείσετε απευθείας τα παράθυρα του Safari από τον επιλογέα πολλαπλών εργασιών.

Αυτόματη μετάδοση AirPlay στην Apple TV

Μπορείτε να επιτρέψετε αυτόματα το iPhone σας να συνδεθεί και περιεχόμενο AirPlay στην Apple TV σας. Αυτή η λειτουργία θα λειτουργήσει μόνο με εφαρμογές που χρησιμοποιείτε για το περιεχόμενο AirPlay με συχνότητα στην τηλεόρασή σας.

Η εφαρμογή μουσικής εμφανίζει τώρα το ιστορικό ακρόασης

Η εφαρμογή Μουσική στο iOS 13.2 beta 1 εμφανίζει τώρα το μουσικό σας ιστορικό. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση από την οθόνη Up Next.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !