Mario Kart Tour: 90 εκατομμύρια λήψεις την πρώτη εβδομάδα

0
Το παιχνίδι αγώνων της Nintendo, που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα σε iOS και Android, έχουν κατεβάσει 90 εκατομμύρια φορές, σύμφωνα με τα στοιχεία του Sensor Tower . Είναι η μεγαλύτερη κινητή επιτυχία της Nintendo για ένα λανσάρισμα μετά από μια εβδομάδα κυκλοφορία. 
Σε σύγκριση, με το Animal Crossing: το Pocket Camp έχουν κατεβάσει 14,3 εκατομμύρια φορές την ίδια περίοδο. Αυτό ήταν 13 εκατομμύρια φορές για το Super Mario Run, 8,1 εκατομμύρια για Heroes Fire Emblem, 3,6 εκατομμύρια φορές για τον Dr. Mario World και 820,000 για την Dragalia Lost. Το Mario Kart Tour έχει περάσει πολύ μπροστά από άλλους τίτλους, όπως μπορούμε να δούμε.

Η Nintendo έθεσε ολοκληρωμένες αγορές στο Mario Kart Tour, συμπεριλαμβανομένης της συνδρομής σε € 5,49 / μήνα που δίνει κάποια πρόσβαση επιπλέον. Τα έσοδα που παράγονται μετά από μια εβδομάδα ανέρχονται συνολικά σε 12,7 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένων 9,6 εκατομμυρίων δολαρίων που δαπανώνται από τους φορείς του iOS και 3,1 εκατομμυρίων δολαρίων που δαπανώνται από παίκτες του Android. Είναι ένα ισχυρό ξεκίνημα και είναι ακόμα περισσότερο όταν εξετάζουμε τις λεπτομέρειες των λήψεων: το παιχνίδι έχει ληφθεί 53,5 εκατομμύρια φορές στο Android και 36,5 εκατομμύρια φορές στο iOS. Υπάρχουν λιγότερες λήψεις στο iOS, ωστόσο οι παίκτες με λογαριασμό iPhone ή iPad αντιπροσωπεύουν το 75,5% των εσόδων.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η χώρα όπου καταγράφηκαν οι περισσότερες λήψεις: 13,2 εκατομμύρια. Ακολουθεί η Βραζιλία (10,7 εκατομμύρια) και το Μεξικό (5,8 εκατομμύρια). Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι επίσης η χώρα στην οποία οι παίκτες ξόδεψαν περισσότερο: 5,8 εκατομμύρια δολάρια.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !