Το iPhone SE 2 κυκλοφορεί το 1ο τρίμηνο του 2020 και είναι παρόμοιο με το iPhone 8

0
Ο φημισμένος αναλυτής Ming-Chi Kuo πιστεύει ότι η Apple θα ξεκινήσει ένα ενημερωμένο iPhone SE 2 το πρώτο τρίμηνο του 2020. Το ενημερωμένο iPhone SE θα έχει σχεδίαση παρόμοια με το iPhone 8, αν και θα έρθει με πιο γρήγορο επεξεργαστή. 
Ο Kuo πιστεύει ότι η Apple θα στείλει το iPhone SE 2 με την τελευταία ενημέρωση του A13 Bionic και μνήμη RAM στα 3GB. Αυτό θα είναι μια τεράστια αναβάθμιση του chip A9 του iPhone SE που ξεκίνησε το 2016. Ο αναλυτής αναμένει από την Apple να μεταφέρει περίπου 30-40 εκατομμύρια μονάδες το 2020 και να βοηθήσει στην αύξηση του μεριδίου αγοράς.

Εάν το iPhone SE 2 τελικά καταλήξει να έρχεται με ένα σχέδιο παρόμοιο με το iPhone 8 , θα σήμαινε ότι θα διαθέτει γυάλινα πλαίσια στο μπροστινό και πίσω σασί αλουμινίου. Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να επιτρέψει στην Apple να συμπεριλάβει και τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης στη συσκευή.

Το iPhone 8 κυκλοφορεί με οθόνη 4,7 ιντσών ενώ το iPhone SE διαθέτει οθόνη 4 ιντσών. Δεδομένου ότι ο Kuo αναμένει το iPhone SE 2 ως ιδανική αναβάθμιση για όλους τους υπάρχοντες ιδιοκτήτες iPhone 6, είναι πιθανό ότι θα δούμε την Apple να χτυπήσει το μέγεθος της οθόνης του iPhone SE 2 έως 4,7 ιντσών. Το ενημερωμένο iPhone SE θα είναι ένα φθηνό κινητό, όπου θα συνεχίσει να διαθέτει Touch ID αντί για Face ID.
Η λήψη μας

Παρά την ηλικία του, εξακολουθεί να υπάρχει μια αρκετά σημαντική ζήτηση για το iPhone SE. Η Apple ξεκίνησε να πωλεί ανακαινισμένες μονάδες του iPhone SE μέσω του καταστήματός της νωρίτερα φέτος και η συσκευή εξαντλήθηκε σχεδόν αμέσως.

Ένα ενημερωμένο iPhone SE σίγουρα θα βοηθήσει την Apple να προσελκύσει πελάτες σε αγορές με γνώμονα τις τιμές και πελάτες που προτιμούν ένα μικρό iPhone.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !