iPhone 11, iPhone 11 Pro: Προβλήματα με τους σταθμούς φόρτισης Qi;

0
Η Apple έχει μεγάλο πρόβλημα να αντιμετωπίσει με τα νέα iphone. Ο δημοσιογράφος iGen παρατήρησε ότι οι σελίδες υποστήριξης της Apple έλαβαν ολοένα και περισσότερες διαμαρτυρίες από πελάτες που δεν μπορούσαν πλέον να επαναφορτίζουν με τους τερματικούς σταθμούς Qi στο iPhone 11 ή στο iPhone 11 Pro .  
Μια απλή επανεκκίνηση μπορεί μερικές φορές να λύσει το πρόβλημα ... προσωρινά. Ακόμα χειρότερα, σε πολλές περιπτώσεις, η αλλαγή τερματικού ή ακόμη και του iPhone εξακολουθεί να οδηγεί στο ίδιο αποτέλεσμα με το iPhone 11/11 Pro να αρνείται πεισματικά να φορτίσει.

Σημειώνουμε ότι αυτά τα σφάλματα εμφανίστηκαν από την κυκλοφορία του iOS 13.1.1 και, δυστυχώς, φαίνεται ότι η beta έκδοση του iOS 13.2 δεν διορθώνει το πρόβλημα. Το iOS 13 είναι πολύ πιο περιοριστικό όσον αφορά τους "κατάλληλους" τερματικούς σταθμούς Qi, οι οποίοι μπορεί να ευθύνονται για αυτές τις αρνήσεις φόρτισης. Η Apple σε κάθε περίπτωση πρέπει γρήγορα να δώσει μια απάντηση και να διορθώσει το πρόβλημα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !