Η Apple θα κλείσει το App Store Connect από τις 21 έως τις 27 Δεκεμβρίου

0
Η Apple θα κλείσει την διαδικτυακή πύλη της για τους προγραμματιστές από τις 23 έως τις 27 Δεκεμβρίου. Ως υπενθύμιση, το App Store Connect (πρώην iTunes Connect) μπορεί να διαχειρίζεται εφαρμογές για iPhone, iPad, Apple TV, Apple Watch και τα Mac. Σε αυτό οι προγραμματιστές μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στην Apple ή να αλλάξουν τιμές στις εφαρμογές τους.
Δεν θα υποβληθούν νέες εφαρμογές ή ενημερώσεις, όπως και οι ολοκληρωμένες αγορές. οι αλλαγές δεν θα τεθούν σε ισχύ πριν από τις 27 Δεκεμβρίου. οι τιμές των αιτήσεων δεν μπορούν να τροποποιηθούν, τα στατιστικά στοιχεία δεν θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου.

Αυτό το κλείσιμο δεν είναι κάτι καινούργιο. Η Apple κλείνει το App Store Connect κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, ώστε οι υπάλληλοί της να απολαμβάνουν την οικογένειά τους και τους αγαπημένους τους.
Ωστόσο, αυτό δεν θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα για τους χρήστες του App Store και του Mac App Store, όλα θα είναι προσβάσιμα ως συνήθως.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !